Skärmar för digital skyltning i fokus

Exempel på digital skyltning från SwedX, här från Tyskland. Foto: Pressbild

Spångaföretaget SwedX ägnar sig åt alla möjliga typer av digital skyltning och har stora namn som Audi, Toyota och Novotel Hotels bland sina kunder.

Under Sign&Print Connect visar de upp några av sina produkter.

– Vi kommer att visa skärmar för digital skyltning, berättar Jan Salloum, vd för SwedX.

Jan Salloum, vd för SwedX. Foto: Pressbild

I sitt sortiment har företaget allt ifrån pekskärmar och videoväggar till digitala gatupratare, men även alla möjliga tänkbara tillbehör som till exempel väggfästen, bänkar, kablage, fötter och tangentbord.

“Få till bra kundmöten”

Jan Salloum ser fram emot att delta på mässan:

– Det är ett sätt att synas på rätt plats och på så vis få till bra möten med befintliga och framtida kunder, säger han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: