Lättare att beställa i mobilen med ny webbshop

En ny design av webbshopen ska göra det enklare att beställa från Onlineprinters, från alla typer av enheter. Foto: Pressbild

Tyska Onlineprinters har sålt trycksaker via internet sedan 2004 och deras sortiment har växt stadigt sedan dess. Företaget har nu gjort om designen av sin webbshop för att göra den mer tydlig och lättnavigerad.

Onlineprinters har idag mer än 5 000 olika trycksaker i sitt sortiment som kan beställas av kunder från hela Europa i miljontals olika varianter. I takt med att utbudet växt har också webbshopens utseende förändrats. För att göra det mer tydligt för användaren har företaget gjort en en ny design med mallar som har större vita ytor, skriver Onlineprinters i ett pressmeddelande.

– Därmed har vi nu även skapat tekniska förutsättningar genom att göra det möjligt för kunder att enkelt surfa på nätet via smartphones och surfplattor ända fram till produktdetaljsidorna och genom hela beställningsprocessen, säger Christian Würst, Chief Commercial Officer (CCO) på Onlineprinters.

Fler använder mobilen

Enligt Onlineprinters har man sett en tendens att kunderna ofta använder en vanlig dator för själva beställningen, till exempel för att ladda upp tryckdata. Men före och efter själva beställningen används allt oftare mobila enheter, som för att ta reda på mer om trycktjänster och produkter eller för att spåra beställningen. Nu ska kunderna alltså kunna genomföra hela beställningsprocessen i mobilen eller på surfplattan.

Uppgraderingen av utseendet i webbshopen har genomförts i samarbete med Kernpunkt i Köln och omfattar 22 länders webbshopar som nu kommer att ha den nya enhetliga designen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: