Tyska mässor ställs in

PUBLICERAD: 17 mars 2021
UPPDATERAD: 17 mars
I år kommer Viscom, PromoTex Expo och PSI äga rum i ett onlineformat, PSI Digital. Foto: Viscom / Behrendt och Rausch

Det blir att klicka in sig på digitala möten istället för att skaka tass. Den tyska mässtrion Viscom, PromoTex Expo och PSI ställer in. Besökare får nöja sig med ett online-format.

På grund av pandemins gång och den långsamma leveransen av vacciner har arrangören Reed Exhibitions valt att avbryta årets fysiska mässor. De inplanerade mässorna som nu inte blir av, med den större promotionmässan PSI i spetsen och Viscom som täcker in skyltning och visuell kommunikation, skulle ha ägt rum den 18 till 20 maj i Düsseldorfs utställningscenter.

Substitutet blir nu istället det digitala eventet PSI Digital vilket blandar programpunkter som liveseminarier, produktpresentationer och instruktionsvideor. Dessutom arrangeras en så kallad Digital friday varannan fredag varje månad.

Arrangören har siktet inställt på att kunna genomföra nästa normala Düsseldorf-mässa i januari 2022.

 

 

 

Läs vidare

Drupa i samarbete med amerikansk printmässa

Messe Düsseldorf Group som arrangerar Drupa har ingått ett strategiskt samarbete med Printing United Alliance som arrangerar Printing United Expo i USA. 
drupa24_MT35845

Ricoh: "Alla vill se utvecklingen på inkjetsidan"

Sign&Print hängde med på en visning bland snabba jaguarer, örnar och kraftfulla drakar på Drupamässan. Vad vi pratar om? Ricohs nya maskinavatarer så klart!
FotoJet-(84)

ECO3 närmar sig flexomarknaden

Det tidigare Agfa Offset Solutions har blivit ECO3, som fokuserar på kompletta prepress-arbetsflöden inom både offset och flexo. Flexo är nytt för dem, men tekniken fungerar väl även där säger man.
eco3

Screen höjer ribban med ny höghastighetsinkjet

Screen premiärvisade en helt ny rullmatad höghastighetspress för inkjet under Drupa, Truepress JET 560HDX.
_DSC0800

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper