Tyska mässor ställs in

I år kommer Viscom, PromoTex Expo och PSI äga rum i ett onlineformat, PSI Digital. Foto: Viscom / Behrendt och Rausch

Det blir att klicka in sig på digitala möten istället för att skaka tass. Den tyska mässtrion Viscom, PromoTex Expo och PSI ställer in. Besökare får nöja sig med ett online-format.

På grund av pandemins gång och den långsamma leveransen av vacciner har arrangören Reed Exhibitions valt att avbryta årets fysiska mässor. De inplanerade mässorna som nu inte blir av, med den större promotionmässan PSI i spetsen och Viscom som täcker in skyltning och visuell kommunikation, skulle ha ägt rum den 18 till 20 maj i Düsseldorfs utställningscenter.

Substitutet blir nu istället det digitala eventet PSI Digital vilket blandar programpunkter som liveseminarier, produktpresentationer och instruktionsvideor. Dessutom arrangeras en så kallad Digital friday varannan fredag varje månad.

Arrangören har siktet inställt på att kunna genomföra nästa normala Düsseldorf-mässa i januari 2022.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *