Nya ägare ska trygga Byggnets framtid

Arkitektkopia säljer dokumenthanteringssystemet Byggnet till iBinder. Foto: Pressbild

Arkitektkopia säljer sitt digitala dokumenthanteringssystem Byggnet till iBinder, men fortsätter som återförsäljare. Försäljningen ska trygga Byggnets framtida utveckling, skriver Arkitektkopia i ett pressmeddelande.

Byggnet är en mjukvarulösning för digital dokumenthantering som hanterar såväl informationsutbytet som kommunikation mellan många olika intressenter i till exempel ett byggprojekt och möjliggör beställning av printade ritningar direkt i systemet.

– Vi ser idag att Byggnet har en oerhört stor potential att vidareutvecklas för att tillhandahålla SaaS-tjänster till alla möjliga sorters byggprojekt, men också i en fastighets hela livscykel, säger Anette Fredriksson, försäljnings- och marknadschef för Arkitektkopia AB.

Fortsätter som återförsäljare

Arkitektkopia har under 20 års tid utvecklat systemet. Den nya ägaren ska säkra Byggnets utveckling, både finansiellt och resursmässigt, och utgöra en del av kärnverksamheten för iBinder.

– Arkitektkopia kommer fortsatt att vara återförsäljare av Byggnet och det kommer att passa in bra i vår strategi att via paketering av olika produkter och tjänster erbjuda värdebaserade helhetslösningar till våra kunder säger Gunnar Duintjer, vd för Arkitektkopia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: