Nya ägare ska trygga Byggnets framtid

Arkitektkopia säljer dokumenthanteringssystemet Byggnet till iBinder. Foto: Pressbild

Arkitektkopia säljer sitt digitala dokumenthanteringssystem Byggnet till iBinder, men fortsätter som återförsäljare. Försäljningen ska trygga Byggnets framtida utveckling, skriver Arkitektkopia i ett pressmeddelande.

Byggnet är en mjukvarulösning för digital dokumenthantering som hanterar såväl informationsutbytet som kommunikation mellan många olika intressenter i till exempel ett byggprojekt och möjliggör beställning av printade ritningar direkt i systemet.

– Vi ser idag att Byggnet har en oerhört stor potential att vidareutvecklas för att tillhandahålla SaaS-tjänster till alla möjliga sorters byggprojekt, men också i en fastighets hela livscykel, säger Anette Fredriksson, försäljnings- och marknadschef för Arkitektkopia AB.

Fortsätter som återförsäljare

Arkitektkopia har under 20 års tid utvecklat systemet. Den nya ägaren ska säkra Byggnets utveckling, både finansiellt och resursmässigt, och utgöra en del av kärnverksamheten för iBinder.

– Arkitektkopia kommer fortsatt att vara återförsäljare av Byggnet och det kommer att passa in bra i vår strategi att via paketering av olika produkter och tjänster erbjuda värdebaserade helhetslösningar till våra kunder säger Gunnar Duintjer, vd för Arkitektkopia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]