Flexibelt fräsbord blev lyckad investering

PUBLICERAD: 4 maj 2021
UPPDATERAD: 4 maj
Madeleine Stangmo Storåsen vid fräsbordet som gett positiva effekter för JC Gravyr & Tryck. Foto: Pressbild

Göteborgsföretaget JC Gravyr & Tryck valde att satsa på ett tyskt CNC-fräsbord för sin skyltproduktion.
– Det här bordet har helt klart blivit en mycket god investering och en verklig tillgång för oss, säger Madeleine Stangmo Storåsen.

Bordet, ett vhf Premium 1015 från tyska vhf Camfacture AG, levererades till JC Gravyr & Tryck av Signcom.

Göteborgsföretaget, beläget i stadsdelen Majorna, har nu använt sig av maskinen i sin skyltproduktion i några månader, framför allt för skärning och gravyr. De producerar skyltar och hjälpmedel för offentliga byggnader, tillverkningsindustrin samt butiker och privatpersoner. Madeleine Stangmo Storåsen hos skylttillverkaren säger i ett pressmeddelande att investeringen föll väl ut.

– Vi har under en tid sett oss omkring efter ett liknande bord som möter våra höga krav.

– Det här bordet har helt klart blivit en mycket god investering och en verklig tillgång för oss.

Det är det första vhf-fräsbordet som Signcom har levererat till en kund. Johan Millby, produktansvarig för CNC/fräs- och skärbord hos Signcom, kommenterar affären:

– Vi är så glada och stolta att vi fått förtroendet att leverera detta vhf fräsbord. Att det blev till just JC Gravyr & Tryck känns extra roligt! Ett fantastiskt trevligt företag som vi på Signcom har haft ett mycket gott samarbete med under många, många år.

Läs vidare

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Direct Color Systems visar LED-printers på Fespa

Direct Color Systems ska demonstrera sina LED-printers på Fespa. Flatbädden UV-44 DTS släpptes förra året och är en mångsidig printer i mellanformat.
3_4View2_3846-1536x1119

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Agfa klättrar högre med nya Anapurnan

Ett betydande steg framåt när det gäller både hastighet och utskriftskvalitet. Så beskriver Agfa den nästa generationen av storformatshybriden Anapurna som visas under Fespa.
Anapurna-H3200 webb

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland