Flexibelt fräsbord blev lyckad investering

Madeleine Stangmo Storåsen vid fräsbordet som gett positiva effekter för JC Gravyr & Tryck. Foto: Pressbild

Göteborgsföretaget JC Gravyr & Tryck valde att satsa på ett tyskt CNC-fräsbord för sin skyltproduktion.
– Det här bordet har helt klart blivit en mycket god investering och en verklig tillgång för oss, säger Madeleine Stangmo Storåsen.

Bordet, ett vhf Premium 1015 från tyska vhf Camfacture AG, levererades till JC Gravyr & Tryck av Signcom.

Göteborgsföretaget, beläget i stadsdelen Majorna, har nu använt sig av maskinen i sin skyltproduktion i några månader, framför allt för skärning och gravyr. De producerar skyltar och hjälpmedel för offentliga byggnader, tillverkningsindustrin samt butiker och privatpersoner. Madeleine Stangmo Storåsen hos skylttillverkaren säger i ett pressmeddelande att investeringen föll väl ut.

– Vi har under en tid sett oss omkring efter ett liknande bord som möter våra höga krav.

– Det här bordet har helt klart blivit en mycket god investering och en verklig tillgång för oss.

Det är det första vhf-fräsbordet som Signcom har levererat till en kund. Johan Millby, produktansvarig för CNC/fräs- och skärbord hos Signcom, kommenterar affären:

– Vi är så glada och stolta att vi fått förtroendet att leverera detta vhf fräsbord. Att det blev till just JC Gravyr & Tryck känns extra roligt! Ett fantastiskt trevligt företag som vi på Signcom har haft ett mycket gott samarbete med under många, många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]