Hon blir ny vd för Duplotryck

Caroline Magnevill blir ny vd för Duplotryck. Foto: Pressbild

Efter att Duplotryck på Kungsholmen fick ny ägare 2019 påbörjades omvandlingen till att bli en e-handelsaktör. Caroline Magnevill tar nu över rodret som vd för tryckeriet som framåt bland annat ska erbjuda beställtryck som kommer in via influencer marketing.

Duplotryck på Kungsholmen i Stockholm startade 1991. Sedan två år tillbaka är tryckeriet ett helägt dotterbolag till Increasor Tech Invest AB.

Förvärvet har lett till att en e-handel har upprättats och att personal har bemannats i tryckeriet med fokus på service och försäljning, skriver Increasor i ett pressmeddelande. En effektivisering av maskinparken har även gjort att hastigheten mer än tredubblats från att ett jobb kommer in till att produkten trycks och skickas ut.

Ny vd till företaget

I slutet av augusti tillträder Caroline Magnevill som ny vd. Hon kommer närmast från Doktor Hemma, där hon varit vd och verksamhetschef sedan 2019.

– Det ska bli mycket spännande att få vara med på tillväxtresan, och jag är mer än redo att ta mig an uppgiften, säger Caroline Magnevill, i en kommentar.

Bygga upp stabilitet

I hennes nya roll kommer hon fokusera på försäljning, affärsutveckling samt bygga upp en stabil organisation för att ta Duplotryck framåt.

– Vi känner stort förtroende för Caroline och att hon kommer axla rollen som verkställande direktör i Duplotryck på ett utmärkt sätt. Bolaget går från ett traditionellt tryckeri på Kungsholmen till en digital e-handel som verkar som en plattform för kreatörer och Influencers att kunna sälja sina motiv på våra produkter. Grunden för Duplotryck är satt och vi är säkra på att med Carolines eminenta drivkraft och erfarenhet kommer Duplotryck inom kort bli en lönsam verksamhet med stor tillväxtpotential, säger Andreas Trouin, vd på Increasor Tech Invest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *