Hon blir ny vd för Duplotryck

PUBLICERAD: 3 augusti 2021
UPPDATERAD: 3 augusti
Caroline Magnevill blir ny vd för Duplotryck. Foto: Pressbild

Efter att Duplotryck på Kungsholmen fick ny ägare 2019 påbörjades omvandlingen till att bli en e-handelsaktör. Caroline Magnevill tar nu över rodret som vd för tryckeriet som framåt bland annat ska erbjuda beställtryck som kommer in via influencer marketing.

Duplotryck på Kungsholmen i Stockholm startade 1991. Sedan två år tillbaka är tryckeriet ett helägt dotterbolag till Increasor Tech Invest AB.

Förvärvet har lett till att en e-handel har upprättats och att personal har bemannats i tryckeriet med fokus på service och försäljning, skriver Increasor i ett pressmeddelande. En effektivisering av maskinparken har även gjort att hastigheten mer än tredubblats från att ett jobb kommer in till att produkten trycks och skickas ut.

Ny vd till företaget

I slutet av augusti tillträder Caroline Magnevill som ny vd. Hon kommer närmast från Doktor Hemma, där hon varit vd och verksamhetschef sedan 2019.

– Det ska bli mycket spännande att få vara med på tillväxtresan, och jag är mer än redo att ta mig an uppgiften, säger Caroline Magnevill, i en kommentar.

Bygga upp stabilitet

I hennes nya roll kommer hon fokusera på försäljning, affärsutveckling samt bygga upp en stabil organisation för att ta Duplotryck framåt.

– Vi känner stort förtroende för Caroline och att hon kommer axla rollen som verkställande direktör i Duplotryck på ett utmärkt sätt. Bolaget går från ett traditionellt tryckeri på Kungsholmen till en digital e-handel som verkar som en plattform för kreatörer och Influencers att kunna sälja sina motiv på våra produkter. Grunden för Duplotryck är satt och vi är säkra på att med Carolines eminenta drivkraft och erfarenhet kommer Duplotryck inom kort bli en lönsam verksamhet med stor tillväxtpotential, säger Andreas Trouin, vd på Increasor Tech Invest.

Läs vidare

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Ruter kan köra stora bannerformat i sin nya press

Halländska tryckeriet investerar i en ny digitalpress från Fujifilm.
FotoJet-(92)

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i en tonerpress.
henrik-beskuren

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper