Breddar färgomfånget med nya neonfärger

Användare av Swissqprints skrivarsortiment kan nu skriva ut neonorange och neongrön. Foto: Pressbild

Neonfärger för uv-utskrifter släpptes av Swissqprint tidigare i år. Nu utökar tillverkaren färgomfånget. Två bläcktyper ligger till grund för totalt fyra fluorescerande färger som kan printas på ett brett utbud av applikationer.

De två spotfärgerna finns i neongul och neonrosa och när de skrivs ut ovanpå varandra går det att skapa färgerna neonorange eller neongrön. Färgerna är fluorescerande och lyser upp i uv-ljus. Enligt tillverkaren är de kompatibla med alla befintliga bläck samt alla Swissqprints uv-led system, oavsett om de är flatbädds- eller rullskrivare. Spotfärgerna kan eftermonteras i de fritt konfigurerbara bläckkanalerna.

Enligt Swissqprint ger de nya färgvarianterna möjligheter för användare att skapa helt nya visuella effekter som garanterar maximal exponering. Printapplikationer som kan komma i fråga för de nya neonfärgerna inkluderar bland annat affischer, POS- och mässmaterial och informations- och kampanjskyltar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *