Fototävling: Hexis-vinnare får åka till Las Vegas

PUBLICERAD: 22 september 2021
UPPDATERAD: 22 september
Hexis fototävling pågår fram till 30 september. Foto: Pressbild

En global Hexis-tävling pågår fram till 30 september. Kunder och montörer bjuds in att fotografera och ladda upp bilder på olika projekt de har gjort med tillverkarens folier. Segraren har chans att vinna en resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show.

Har du ett färdigt folieringsprojekt? Då finns chansen att du kan få åka till Las Vegas och bilmässan SEMA Show. Det är Hexis som bjuder in till en fototävling för alla sina kunder och montörer. Kravet för att delta är att tillverkarens folier används.

Tävlingen avgörs i sex projektkategorier. Det är solfilm, fordon, dekoration, skyltning och arbeten med serien Flex, skär- och printtransfer, samt den antibakteriella skyddsfilmen Pure Zone. Det finns också en fri klass. Tre vinnare kommer att utses i varje tävlingskategori. Totalsegraren kan välja på att resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show eller att motta 3000 dollar för att köpa Hexis-produkter.

För att tävla laddar deltagare upp sina projektbilder på Hexis hemsida. Fototävlingen är öppen fram till 30 september. Vinnarna meddelas 4 oktober.

 

Läs vidare

Antalis har ökad e-handel i sikte

60 procent av all lagerförsäljning sker numera den digitala vägen hos Antalis. Den grafiska leverantören har nu sjösatt en ny webbplats med en satsning på mer kundinnehåll och som ska göra det enklare för kunderna att söka och beställa varor i sortimentet.
Steen Murmann

Grafiska dagar: ”Ett riktigt lyckat event”

Den grafiska totalleverantören Gibon bjöd in till tre dagar i Borås med fokus på sortimentet inom production print. Representanter från Ricoh, Valiani, Efi och CloubLab var på plats för att demonstrera produkter och ge branschfolk en möjlighet att träffas.
IMG_1548

Tryckeri dansar loss: ”Helt galet många som tittat på filmen”

Billes tryckeri har haft ett filmteam på besök för att dokumentera när de hakar på den virala danstrenden Jerusalema Challenge. Vi frågar vd:n Niklas Bille om allt verkligen gick som en dans på rosor. Och, vem är egentligen bästa dansaren på företaget?
Billes_Faksimil

Xeikon spinner vidare med livsmedelssäker toner

På eventet Xeikon Café demonstrerades Xeikons rullbaserade utrustning med torr tonerteknik för att digitaltrycka pappersmuggar och flexibla förpackningar. Företaget la också extra krut på sin instegsmodell för etikettmarknaden.
Xeikoncafe_

Senaste nytt

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2