Fototävling: Hexis-vinnare får åka till Las Vegas

PUBLICERAD: 22 september 2021
UPPDATERAD: 22 september
Hexis fototävling pågår fram till 30 september. Foto: Pressbild

En global Hexis-tävling pågår fram till 30 september. Kunder och montörer bjuds in att fotografera och ladda upp bilder på olika projekt de har gjort med tillverkarens folier. Segraren har chans att vinna en resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show.

Har du ett färdigt folieringsprojekt? Då finns chansen att du kan få åka till Las Vegas och bilmässan SEMA Show. Det är Hexis som bjuder in till en fototävling för alla sina kunder och montörer. Kravet för att delta är att tillverkarens folier används.

Tävlingen avgörs i sex projektkategorier. Det är solfilm, fordon, dekoration, skyltning och arbeten med serien Flex, skär- och printtransfer, samt den antibakteriella skyddsfilmen Pure Zone. Det finns också en fri klass. Tre vinnare kommer att utses i varje tävlingskategori. Totalsegraren kan välja på att resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show eller att motta 3000 dollar för att köpa Hexis-produkter.

För att tävla laddar deltagare upp sina projektbilder på Hexis hemsida. Fototävlingen är öppen fram till 30 september. Vinnarna meddelas 4 oktober.

 

Läs vidare

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Fem sätt AI förvandlar tryckproduktionen på

AI kommer förändra grafisk tryckproduktion. Sander Sondaal, chef på Commercial Print Sales på Ricoh Graphic Communications, listar fem sätt på hur det kommer att ske.
FotoJet-(52)

Konica Minolta: Det här kan du förvänta dig av Drupa

Tryckerier som håller sig uppdaterade kring tekniska trender och innovationer kommer bäst kunna utnyttja och se potentialen, skriver Konica Minolta i ett pressmeddelande. Under Drupa kommer de visa sin syn på vart framtidens tryckteknik är på väg.
Konica-Minolta-Drupa

Debutant representerar Sverige i World Wrap Masters

Under Fespa gör världens bästa bilwrappare upp i tävlingen World Wrap Masters. Sverige sätter sitt hopp till Bilal Usmanov från Stockholm.
Bilal-Usmanov

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex