Fototävling: Hexis-vinnare får åka till Las Vegas

Hexis fototävling pågår fram till 30 september. Foto: Pressbild

En global Hexis-tävling pågår fram till 30 september. Kunder och montörer bjuds in att fotografera och ladda upp bilder på olika projekt de har gjort med tillverkarens folier. Segraren har chans att vinna en resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show.

Har du ett färdigt folieringsprojekt? Då finns chansen att du kan få åka till Las Vegas och bilmässan SEMA Show. Det är Hexis som bjuder in till en fototävling för alla sina kunder och montörer. Kravet för att delta är att tillverkarens folier används.

Tävlingen avgörs i sex projektkategorier. Det är solfilm, fordon, dekoration, skyltning och arbeten med serien Flex, skär- och printtransfer, samt den antibakteriella skyddsfilmen Pure Zone. Det finns också en fri klass. Tre vinnare kommer att utses i varje tävlingskategori. Totalsegraren kan välja på att resa till Las Vegas och bilmässan SEMA Show eller att motta 3000 dollar för att köpa Hexis-produkter.

För att tävla laddar deltagare upp sina projektbilder på Hexis hemsida. Fototävlingen är öppen fram till 30 september. Vinnarna meddelas 4 oktober.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *