Grafiska dagar: ”Ett riktigt lyckat event”

Daniel Nyström (mitten), vd för Gibons kontor i Borås och Skaraborg var mycket nöjd efter de tre grafiska dagarna. Foto: Pressbild

Den grafiska totalleverantören Gibon bjöd in till tre dagar i Borås med fokus på sortimentet inom production print. Representanter från Ricoh, Valiani, Efi och CloubLab var på plats för att demonstrera produkter och ge branschfolk en möjlighet att träffas.

I ett urval fick besökarna under de tre dagarna se förpackningsdesign online med PrintQ från Cloudlab, det arkmatade skär-och bigbordet Valiani Omnia, flödesprogrammet Efi Jobflow samt Xmedia, ett nytt verktyg för att bygga mätbara flerkanalskampanjer. Gibon erbjuder även via bolaget VBS (Visual Business Systems) grafiska programvaror samt efterbehandlingsmaskiner.

Gibon säljer sedan tidigare Konica Minoltas skrivarsortiment. I april i år blev också ett avtal klart med Ricoh om att börja sälja deras produktsortiment. Ricoh-representanter var på plats under dagarna för att prata om såväl arkmatade produktionsskrivaren Ricoh Pro 7210X som att trycka på tyg med Ricohs Ri2000.

– Det var ett riktigt lyckat event, säger Daniel Nyström, vd för Gibons kontor i Borås och Skaraborg.

Arrangemanget med de grafiska dagarna är ett samarbete mellan Gibon Borås, Gibon Gävle och Ewotech.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *