Nättryckeri öppnar för åtkomst till 20 miljoner bilder

Användare av Onlineprinters designverktyg kan nu få tillgång till massor av bilder. Foto: Pressbild

Ett nytt samarbete med bilddatabasen Shutterstock innebär att användare av verktyget Design online på Onlineprinters hemsida nu kan ladda ner och använda runt 20 miljoner bilder.

Många grafiska formgivare, marknadschefer och annonsörer köper trycksaker från Onlineprinters. Nättryckeriet har dock även ett stort antal andra kunder, såsom egenföretagare, butiks- och företagare samt mindre nystartade företag. För denna målgrupp tillhandahåller företaget verktyget Design online på sin hemsida.

Skapa trycksaker online

Med designverktyget kan kunder enkelt och gratis skapa sina egna individuella tryckta produkter som visitkort och flygblad via sina webbläsare. För att hjälpa kunderna att hitta rätt bilder erbjuder onlinetryckeriet nu användarna möjligheten att komma åt Shutterstocks stora bilddatabas via deras Design online-verktyg.

– För professionella grafiska formgivare är det en del av det dagliga arbetet att hitta och välja lämpliga bilder för sina grafiska projekt. Det kan annars vara en större utmaning för mindre företag som hantverkare, butiksägare, frisörer och andra egenföretagare. Ofta använder de gratis bildbanker. Objekten från dessa bildbanker är dock ofta av otillräcklig kvalitet och urvalet är mycket begränsat. Det leder till att insatsen blir för stor och resultatet för dåligt, säger Fabian Stich, försäljningschef (CCO) på Onlineprinters.

Sökfunktion och bildsamlingar

För att kunderna snabbt ska hitta rätt motiv har designers från Onlineprinters skapat bransch- och ämnesspecifika bildsamlingar. Finns inte rätt bild i dessa samlingar kan en utökad sökfunktion ge tillgång till totalt 20 miljoner motiv.

– Vi är väldigt glada att vi nu kan erbjuda våra kunder ett extra mervärde tack vare detta samarbete. På så sätt kan våra kunder designa ännu mer professionella trycksaker som de sedan kan beställa i vår webbshop, säger Fabian Stich.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]