Frukostmöte: Demo av arkmatad inkjet

PUBLICERAD: 25 januari 2022
UPPDATERAD: 25 januari
Visutechs säljchef Johan Gustafsson. presenterar Kyoceras inkjetpress under ett digitalt frukostmöte 8 februari. Foto: Claes Nordström

Nyfiken på vattenbaserad arkinkjet? 8 februari bjuder Visutech in till ett digitalt frukostmöte och en livedemonstration av Kyocera Taskalfa Pro 15000c.

Tisdag den 8 februari klockan 8.30 – 9.30 hålls det ett digitalt seminarium från Visutechs lokaler. Deltagare anmäler sig gratis till frukostmötet som arrangeras av AGI/Sign&Print.

Den dryga timmen innehåller en presentation där Visutech berättar om Kyoceras Taskalfa Pro 15000c samt ger en livedemonstration av arkinkjet-maskinen. En maskin konstruerad för att köra en miljon tryck i månaden. Kunden betalar bara för bläckförbrukningen – inga klickavgifter. Deltagare på mötet kommer också att få chansen att ställa frågor om maskinen till Visutechs produktspecialister.

Deltagarna på frukostmötet 8 februari får möjlighet att lära sig mer om Kyoceras Taskalfa Pro 15000c. Foto: Pressbild
Hålltiderna för frukostmötet är följande:

8.30 Peter Ollén, Sign&Print, befinner sig hos Visutech i Mölndal och hälsar välkommen till dagens produktdemonstration.

8.40 Rätt tid för inkjet är nu.
Johan Gustafsson, Visutech, presenterar trender och insikter som beskriver hur Kyoceras arkmaskin ligger rätt i tiden samt vad som spelade en avgörande roll för Visutech att ta steget in på inkjet.

9.00 – 09:30 Ulf Sunnberg samtalar och testkör maskinen tillsammans med Patrik Agblad och Marius Andressen hos Visutech.

Läs vidare

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Ricoh visar tekniker som ger tillväxt på Fespa

”Innovationsdrivna marknadsutvecklingsmöjligheter” kommer att avslöjas på Fespa. Det lovar Ricoh inför mässan i Amsterdam.
Ricoh-Graham-Kennedy

Agfa och EFI inleder samarbete: "En milstolpe"

Agfa och EFI meddelar att de ingått ett strategiskt partnerskap. Genom att samarbeta ska de två jättarna inom inkjet kunna dra fördel av varandras spetskompetenser samt driva utveckling och innovation.
EFI Agfa 2

Epson lanserar instegsmodell av DTG med vitt bläck

Epson lanserar en DTG-skrivare på instegsnivå med vitt bläck för mörka tyger. Släppet ska möta den kraftigt växande efterfrågan.
F1000_2

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)