Frukostmöte: Demo av arkmatad inkjet

PUBLICERAD: 25 januari 2022
UPPDATERAD: 25 januari
Visutechs säljchef Johan Gustafsson. presenterar Kyoceras inkjetpress under ett digitalt frukostmöte 8 februari. Foto: Claes Nordström

Nyfiken på vattenbaserad arkinkjet? 8 februari bjuder Visutech in till ett digitalt frukostmöte och en livedemonstration av Kyocera Taskalfa Pro 15000c.

Tisdag den 8 februari klockan 8.30 – 9.30 hålls det ett digitalt seminarium från Visutechs lokaler. Deltagare anmäler sig gratis till frukostmötet som arrangeras av AGI/Sign&Print.

Den dryga timmen innehåller en presentation där Visutech berättar om Kyoceras Taskalfa Pro 15000c samt ger en livedemonstration av arkinkjet-maskinen. En maskin konstruerad för att köra en miljon tryck i månaden. Kunden betalar bara för bläckförbrukningen – inga klickavgifter. Deltagare på mötet kommer också att få chansen att ställa frågor om maskinen till Visutechs produktspecialister.

Deltagarna på frukostmötet 8 februari får möjlighet att lära sig mer om Kyoceras Taskalfa Pro 15000c. Foto: Pressbild
Hålltiderna för frukostmötet är följande:

8.30 Peter Ollén, Sign&Print, befinner sig hos Visutech i Mölndal och hälsar välkommen till dagens produktdemonstration.

8.40 Rätt tid för inkjet är nu.
Johan Gustafsson, Visutech, presenterar trender och insikter som beskriver hur Kyoceras arkmaskin ligger rätt i tiden samt vad som spelade en avgörande roll för Visutech att ta steget in på inkjet.

9.00 – 09:30 Ulf Sunnberg samtalar och testkör maskinen tillsammans med Patrik Agblad och Marius Andressen hos Visutech.

Läs vidare

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Nu lanseras Ricohs B2-inkjet: "En ny nivå av prestanda"

Nu står det klart att Ricoh är redo att lansera sin Pro ProTM Z75. Det är den första B2-perfekterade, arkmatade vattenbaserade bläckstrålepressen. Den spås accelerera den digitala transformationen för tryckföretag, enligt tillverkaren.
Commercial-printers-preview-the-RICOH-ProTM-Z75-B2-sheetfed-inkjet-press-designed-to-enab_tcm96-46409

De vill erbjuda professionell tryckteknik för små företag

Roland DG vill demokratisera professionell grafisk produktion genom att ge hemmakontor och småföretag tillgång till avancerad utskriftsteknik. Det gör företaget genom flera nylanseringar.
versastudio-bn2-20

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1