Lysande skyltkoncept för detaljhandeln

PUBLICERAD: 8 mars 2022
UPPDATERAD: 8 mars
Thomas Vellier, ansvarig för sälj och marknad på Bendixen.

Med en helt ny innovativ produkt inom ljusskyltar hoppas det danska skyltföretaget Bendixen kunna fånga besökarnas uppmärksamhet under Sign&Print Scandinavia.

– abcMIX är en helt ny, innovativ och mycket prisvärd produkt inom ljusskyltar. Särskilt de magnetiska bokstäverna ger extrem flexibilitet i detaljhandeln, där meddelanden snabbt och enkelt kan bytas ut. Med abcMIX kan vi se till att budskapet når ut, lysande klart, säger Thomas Vellier, ansvarig för sälj och marknad på Bendixen.

Enligt Thomas Vellier är det en stor fördel att medverka på en mässa för att visa upp sina produkter. Det är inte lika enkelt via telefon eller på ett digitalt möte.

– För att förstå principen och se möjligheterna i den stora flexibiliteten som abcMIX har måste man prova den. Vi ser fram emot att välkomna gäster till montern där det kommer att vara möjligt att se och röra produkterna.

Stora bokstäver med inbyggd LED

När det gäller produktnyheter kommer företaget att visa upp ett LED-kapell som kan användas för skyltning på gågator, gallerior eller köpcentrum. Dessutom visas en annan helt ny produkt upp, nämligen gigantiska magnetbokstäver med inbyggd LED-skärm.

– Våra förväntningar på Sign&Print-mässan är att skapa medvetenhet om abcMIX, som är helt nytt på marknaden. Vi är en skandinavisk distributör av varumärket och vi vill sprida ordet i Sverige. Vi söker även samarbeten med potentiella återförsäljare, säger Thomas Vellier.

 

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper