Skräddarsydda digitala skyltar från Litauen

PUBLICERAD: 11 mars 2022
UPPDATERAD: 11 mars
Admen erbjuder olika typer av skyltlösningar, såväl traditionella skyltar som digitala varianter.

I 30 år har Admen erbjudit skyltlösningar åt kunder som banker, sjukhus, bilhandlare, flygplatser och hotell. I samband med Sign&Print Scandinavia visar det litauiska företaget nya digitala displaylösningar.

– Vi erbjuder en heltäckande tjänst, från koncept och design till exceptionellt detaljerade tekniska ritningar, tillverkning, leverans och installation. Utöver standardskyltar har vi även ett brett utbud av digitala skyltlösningar. När det gäller att synas finns det inget universellt recept som passar alla, därför utvecklar vi skräddarsydda koncept och innovativa tekniska lösningar för varje kund, berättar Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.

I kuststaden Klaipeda har Admen en 6 000 kvadratmeter stor verkstad. Företaget sysselsätter över 150 personer och tillverkar mer än 5 000 produkter varje år.

 

Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.
Visar ny led-väggardin

I mässmontern kommer man att presentera ett brett utbud av produkter och olika digitala displaysystem. Man visar även upp en ny produkt: en led-väggardin.

– Den ger en konstnärlig effekt som kan locka betraktare och potentiella kunder. Den transparenta led-skärmen är lämplig för till exempel återförsäljare, köpcentrum, restauranger, kaféer, skönhetssalonger, nattklubbar och barer.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi hoppas kunna träffa befintliga kunder, knyta nya kontakter och hålla potentiella kunder uppdaterade om nyheter om digital skyltning. Vårt team är experter inom området skyltning och svarar gärna på alla frågor som besökarna har om teknik och produkter.

 

 

Läs vidare

Sign, Print & Promotion – allt inom grafisk bransch uppdukat på ett ställe

”På väg mot hållbarhet” är temat för årets grafiska branschmässa, 8–9 februari, utanför Oslo. En mötesplats för nätverkande, inspiration och affärsmöjligheter bland alla utställarföretagens senaste maskin- och produktnyheter.
mässcollage

Tålig och vattenavvisande kartong för utomhusskyltning

Papyrus senaste nyhet i sortimentet är en displayboard för skyltning som alltid vinner över vädrets makter, enligt leverantören.
FotoJet (36)

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Profilföretag ger helhet med print och montage

När en enda storformatsskrivare står för allt skylt- och dekortryck krävs en slitvarg till maskin som går att lita på alla dagar i veckan. Stockholmsföretaget PSS har funnit sin och på köpet fick de mersmak att printa med vitt bläck.
PSS2

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg