Skräddarsydda digitala skyltar från Litauen

PUBLICERAD: 11 mars 2022
UPPDATERAD: 11 mars
Admen erbjuder olika typer av skyltlösningar, såväl traditionella skyltar som digitala varianter.

I 30 år har Admen erbjudit skyltlösningar åt kunder som banker, sjukhus, bilhandlare, flygplatser och hotell. I samband med Sign&Print Scandinavia visar det litauiska företaget nya digitala displaylösningar.

– Vi erbjuder en heltäckande tjänst, från koncept och design till exceptionellt detaljerade tekniska ritningar, tillverkning, leverans och installation. Utöver standardskyltar har vi även ett brett utbud av digitala skyltlösningar. När det gäller att synas finns det inget universellt recept som passar alla, därför utvecklar vi skräddarsydda koncept och innovativa tekniska lösningar för varje kund, berättar Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.

I kuststaden Klaipeda har Admen en 6 000 kvadratmeter stor verkstad. Företaget sysselsätter över 150 personer och tillverkar mer än 5 000 produkter varje år.

 

Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.
Visar ny led-väggardin

I mässmontern kommer man att presentera ett brett utbud av produkter och olika digitala displaysystem. Man visar även upp en ny produkt: en led-väggardin.

– Den ger en konstnärlig effekt som kan locka betraktare och potentiella kunder. Den transparenta led-skärmen är lämplig för till exempel återförsäljare, köpcentrum, restauranger, kaféer, skönhetssalonger, nattklubbar och barer.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi hoppas kunna träffa befintliga kunder, knyta nya kontakter och hålla potentiella kunder uppdaterade om nyheter om digital skyltning. Vårt team är experter inom området skyltning och svarar gärna på alla frågor som besökarna har om teknik och produkter.

 

 

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1