Skräddarsydda digitala skyltar från Litauen

Admen erbjuder olika typer av skyltlösningar, såväl traditionella skyltar som digitala varianter.

I 30 år har Admen erbjudit skyltlösningar åt kunder som banker, sjukhus, bilhandlare, flygplatser och hotell. I samband med Sign&Print Scandinavia visar det litauiska företaget nya digitala displaylösningar.

– Vi erbjuder en heltäckande tjänst, från koncept och design till exceptionellt detaljerade tekniska ritningar, tillverkning, leverans och installation. Utöver standardskyltar har vi även ett brett utbud av digitala skyltlösningar. När det gäller att synas finns det inget universellt recept som passar alla, därför utvecklar vi skräddarsydda koncept och innovativa tekniska lösningar för varje kund, berättar Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.

I kuststaden Klaipeda har Admen en 6 000 kvadratmeter stor verkstad. Företaget sysselsätter över 150 personer och tillverkar mer än 5 000 produkter varje år.

 

Liutauras Valaitis, försäljningschef på Admen.

Visar ny led-väggardin

I mässmontern kommer man att presentera ett brett utbud av produkter och olika digitala displaysystem. Man visar även upp en ny produkt: en led-väggardin.

– Den ger en konstnärlig effekt som kan locka betraktare och potentiella kunder. Den transparenta led-skärmen är lämplig för till exempel återförsäljare, köpcentrum, restauranger, kaféer, skönhetssalonger, nattklubbar och barer.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi hoppas kunna träffa befintliga kunder, knyta nya kontakter och hålla potentiella kunder uppdaterade om nyheter om digital skyltning. Vårt team är experter inom området skyltning och svarar gärna på alla frågor som besökarna har om teknik och produkter.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: 

Fansen lyfter företaget till framgång

Många företag vill synas på sociala medier, men för att lyckas gäller det att ha följare som snarare är fans än bara köpare. Det säger Niklas Kjärhus som hittat en särskild nisch genom att sälja dekaler till crosscyklar, och marknadsför sig till sina drygt 100 000 följare på Instagram.

Publicerat av: