Etiketter som sticker ut

PUBLICERAD: 17 mars 2022
UPPDATERAD: 17 mars
Pia Lenz och Peter Clemmensen kommer att representera Danish Label Coating på Sign&Print Scandinavia, den 5-7 april.

Danska företaget Danish Label Coating är en underleverantör till den grafiska branschen och erbjuder produkter inom visuell kommunikation.

Det handlar bland annat om Polycoat-etiketter, texter och paneler, men även varumärken som MiniSign, CromSign och Kromex.

– Vi levererar både små och stora serier. Oavsett om kunden producerar sina egna etiketter och skickar dem till oss för en Polycoat-behandling, eller om vi gör hela jobbet åt kunden. Vi vill att det ska vara enkelt att handla hos oss. Kunden skickar en fil och efter att vi har bestämt material, färger och storlek så ordnar vi resten, säger Pia Lenz på Danish Label Coating.

Iögonfallande produkter

I samband med Sign&Print-mässan kommer Danish Label Coating att ha särskilda mässerbjudanden på Polycoat-etiketter. I montern erbjuder man även gratis produktprover.

– Det är viktigt att kunna sticka ut. Våra olika skyltar och etiketter är iögonfallande och gör skillnad, säger Pia Lenz.

Läs vidare

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Drupa i samarbete med amerikansk printmässa

Messe Düsseldorf Group som arrangerar Drupa har ingått ett strategiskt samarbete med Printing United Alliance som arrangerar Printing United Expo i USA. 
drupa24_MT35845

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper