Etiketter som sticker ut

PUBLICERAD: 17 mars 2022
UPPDATERAD: 17 mars
Pia Lenz och Peter Clemmensen kommer att representera Danish Label Coating på Sign&Print Scandinavia, den 5-7 april.

Danska företaget Danish Label Coating är en underleverantör till den grafiska branschen och erbjuder produkter inom visuell kommunikation.

Det handlar bland annat om Polycoat-etiketter, texter och paneler, men även varumärken som MiniSign, CromSign och Kromex.

– Vi levererar både små och stora serier. Oavsett om kunden producerar sina egna etiketter och skickar dem till oss för en Polycoat-behandling, eller om vi gör hela jobbet åt kunden. Vi vill att det ska vara enkelt att handla hos oss. Kunden skickar en fil och efter att vi har bestämt material, färger och storlek så ordnar vi resten, säger Pia Lenz på Danish Label Coating.

Iögonfallande produkter

I samband med Sign&Print-mässan kommer Danish Label Coating att ha särskilda mässerbjudanden på Polycoat-etiketter. I montern erbjuder man även gratis produktprover.

– Det är viktigt att kunna sticka ut. Våra olika skyltar och etiketter är iögonfallande och gör skillnad, säger Pia Lenz.

Läs vidare

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Nordvalls Etikett i partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Direct Color Systems visar LED-printers på Fespa

Direct Color Systems ska demonstrera sina LED-printers på Fespa. Flatbädden UV-44 DTS släpptes förra året och är en mångsidig printer i mellanformat.
3_4View2_3846-1536x1119

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2