Serviceprogram ringar in hela storformatssidan

PUBLICERAD: 25 mars 2022
UPPDATERAD: 25 mars
Michele Tuscano, European Production Partner & LFG Direct Sales Director, Canon EMEA. Foto: Pressbild

Canon utökar nu sitt proCARE-serviceprogram till att täcka företagets hela grafiska storformatsutbud. Det blir även tillgängligt för kunder över hela världen.

ProCARE-programmet är framtaget för kunder med skrivare i Arizona- och Colorado-serierna. Maskiner som är designade för optimal produktivitet med så lite operatörsdrift och manuellt underhåll som möjligt.

Med sitt serviceprogram lovar Canon att maximera maskinernas drifttid, total transparens när det gäller kostnader och en hög ROI (return of investment). Det skriver Canon i ett pressmeddelande. I avtalet ingår support med kort svarstid, reservdelar, arbets- och restid, förebyggande underhåll och fjärrsupport.

”Minimerar de totala ägarkostnaderna”

Många av kunderna är redan anslutna och nu är programmet tillgängligt inte bara i EMEA-området utan i hela världen.

– 2021 passerade vi en milstolpe med över 10 000 Arizona- och Colorado-skrivare över hela världen. Sedan lanseringen av Colorado proCARE i EMEA 2020 är mer än 95 procent av kundernas Colorado-enheter anslutna till Canons On Remote Service-system. Över 70 procent av våra kunder har redan ett fullserviceavtal och 80 procent av dem har valt ett femårigt proCARE-avtal, vilket minimerar de totala ägarkostnaderna, säger Michele Tuscano, European Production Partner and LFG Direct Sales Director, Canon EMEA.

Skräddarsytt efter kundernas behov

Han säger att allt fler internationella partners och kunder efterfrågar ett konsekvent, enkelt och användarvänligt världsomspännande servicekoncept. Helt enkelt för att företagen är beroende av att kunna leverera till sina kunder.

– Med Arizona och Colorado proCARE erbjuder vi nu ett serviceprogram som är skräddarsytt för alla våra kunders behov. De vet att de har teknik de kan lita på och en lösningspartner som alltid är redo att hjälpa dem att leverera, säger Michele Tuscano.

Läs vidare

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Affär hos Marabu under mässan

Allmedia i Malmö har förstärkt maskinparken med en flatbäddsskrivare från Vanguard. Under Sign&Print Scandinavias andra dag blev det en handskakning i Marabus monter och affären var i hamn.
Marabu 1

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449