Inkjetmaskin det stora dragplåstret

Johan Gustafsson, försäljningschef på Visutech, framför den nya Kyocera-maskinen. Foto: Anja Degerholm

Under våren har Visutech haft några livedemonstrationer av det senaste tillskottet i sin produktportfölj: en Kyocera-maskin för vattenbaserad inkjet, som nu har europeisk mässpremiär under Sign&Print Scandinavia.

– Budskapet vi vill nå ut med till kunderna är att komma hit och se maskinen i verkligheten. Vi har fått många visningar av vår film på Youtube, men det är en något helt annat att få se den här på mässan. Det blir den stora lanseringen för oss, säger försäljningschefen Johan Gustafsson.

Låga körkostnader, inga klick och en väldigt låg strömförbrukning är några av säljargumenten för nya Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Den har en hastighet på 150 sidor i minuten.

– För dem som är på mässan för att se på arkinkjet så skulle jag säga att Kyoceran är det stora dragplåstret, säger Johan Gustafsson.

I år är det tio år sedan HP lanserade HP Indigo B2-portföljen och modellerna i Indigo-serien är fortsatt populära. Visutech har varit återförsäljare av HP Indigo ända sedan 1990-talet och är den enda leverantören i Norden. Under mässan visas förutom Kyocera-maskinen även applikationer tryckta med HP Indigo, bland annat etiketter, metallicfärger och variabelt tryck för livsmedelsindustrin.

 

Säkerhetstryck på en t-shirt, tryckt med en HP Indigo.

 

Metallicfärger i Rainbow-serien, också för HP Indigo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: