Strid ström av nyheter

Hexis Sveriges Joachim Wallgren, försäljningschef, och vd:n Patrik Martinsson. Foto: Claes Nordström/ Arkivbild

Skärfolie, wrapfilm, digital media, laminat, skyddsfilm och textil. När Hexis gästar Fespa så visar man bredden av sin produktportfölj. Det utlovas också ett gäng produktlanseringar.

Som vanligt kommer Hexis att presentera flera nya produkter. Det blir nyheter inom såväl Hex’perience, Bodyfence, textil och wrapmaterial, berättar Patrik Martinsson, vd för Hexis Sverige.

Hexis tillverkar vinyler för en mängd olika funktioner och applikationer, och har bland annat ett antal skyddsfilmer för fordon i serien Bodyfence i sitt sortiment. En självläkande film som skyddar mot bland annat stenskott och lackskador.

I Hex’perience-serien hittar man olika effektlaminat för framför allt inredning och interiör. Kunderna kan själva ladda ner filer med olika mönster och skapa unika motiv med såväl text som mönster. Vad sägs om alligatorskinn, träimitation eller skurad betong?

Flera lanseringar utlovas under Fespa, inom de olika produktgrupperna som Hexis erbjuder. Foto: Pressbild

Utbud för textiltryck

En nyhet som lanserats det senaste året är Texis, ett nytt sortiment av textiltrycksmaterial.

– Serien innehåller två olika varianter för vanliga bomulls- och polyesterkläder, Speedcut och Colorcut. Speedcut är ett material som inte har adhesiv på bäraren och kräver endast fem sekunders värmning. Colorcut har adhesiv på bäraren och tar 15 sekunder att värma fast. Det finns även material för sublimerade tyger och nylon. Och serien Brickcut som är en extra tjock som får en 3D-effekt, säger försäljningschefen Joachim Wallgren.

Folie för extremsport

En annan nyhet som precis släppts är Holeshot Hex’trem. Ett sortiment med självhäftande folier för extremsporter, till exempel för att göra häftiga effekter på motorcyklar, fyrhjulingar eller vattenskotrar.

– Det pågår en ständig innovation när det gäller nya produkter och det presenteras nyheter löpande under året. Några av dessa kommer att visas under Fespa, säger Patrik Martinsson.

Flera lanseringar utlovas under Fespa, inom de olika produktgrupperna som Hexis erbjuder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *