Vässad mjukvara för skyltproduktion

Nu ska även mindre företag ha råd med Calderas system för arbetsflöde i skyltproduktion. Och skärning och fräsning erbjuds från samarbete mellan Hendrik Fassmer från Alvøen och Paw Mortensen och Christina Lindberg från Artwork Systems. Foto: Peter Ollén

Calderas mjukvara är ett arbetsflöde utvecklat för skyltproduktion – nu även till ett pris anpassat för mindre skylttillverkare.

– Titta på Caldera Prime Center. Det är en unik mjukvara som hjälper dig med ditt arbetsflöde vid skyltproduktion, berättar Paw Mortensen, som är vd för Artwork Systems och numera även säljer Kongsbergs skärbord i Skandinavien.

Med ett pris på 1 500 euro per år har en komplex mjukvara blivit tillgänglig för att även rationalisera i mindre företag.

Nyhet för skärbord

Paw Mortensen berättar även om en annan nyhet, nämligen att ett inkjethuvud nu kan eftermonteras på X- och C-modellerna av Kongsbergs skärbord. Det gör det lättare att koda upp så att man vet exakt var de enskilda delarna ska monteras.

Inlett samarbete

Artwork Systems breddar också sin synlighet framöver. Inte bara har de tagit över Kongsberg från Esko. De har även inlett samarbete med Alvøen, så att båda företagen kan erbjuda Multicams fräsar och Kongsbergs skärbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: