Spandex tillsätter nyckelpositioner

Moddy Andersson och Joakim Rutgersson påbörjade sina nya roller 15 augusti. Foto: Pressbild

Spandex bygger vidare i sin svenska verksamhet. Joakim Rutgersson blir ny vd och i en helt ny befattning går Moddy Andersson in som logistikchef.

Spandex stärker upp med en ny vd och den nya tjänsten logistikchef för att ta viktiga steg framåt. Det skriver företaget i ett pressmeddelande. Joakim Rutgersson tar över vd-stolen. Han är marknadsekonom i botten och har bred erfarenhet som sälj- och marknadschef. Han är inget okänt ansikte i den grafiska branschen som han nu återgår till efter några års frånvaro efter att ha arbetat i resebranschen. Innan dess har han tidigare varit på Arkitektkopia, Xerox och Konica Minolta.

Joakim Rutgersson tar vd-stolen. Foto: Pressbild

– Det är kul att vara tillbaka i branschen och i ett tillväxtföretag med en lång gedigen historia. Tillsammans med alla duktiga människor på Spandex kan vi göra något väldigt bra. Jag ser en styrka med att Spandex finns i så många länder och att man nu dessutom fokuserar ännu mer på att inspirera kunderna, säger Joakim Rutgersson i ett pressmeddelande och tillägger att han ser stora möjligheter för Spandex.

– Det finns goda tillväxtmöjligheter och jag ser verkligen fram emot den här nya utmaningen på Spandex.

Ny tjänst tillsatt

Vidare tillsätts Moddy Andersson som logistikchef, vilket är en ny befattning på företaget. Moddy har utbildning från KTH och har arbetat tio år på Astra Zeneca och nio år på Rusta inom produktionsplanering och supply chain. Han ser att Spandex behöver arbeta vidare med sina styrkor, utmana sig själv och tänka enkelhet i arbete och processer.

Moddy Andersson, ny logistikchef. Foto: Pressbild

– Det är viktigt med teamkänsla och att ha kul på jobbet, med det kommer mycket på köpet. Det jag alltid har arbetat med och som ligger mig extra varmt om hjärtat är bland annat förståelse för olika roller från andra funktioner, hyllvärmare, enkelhet, standardisera, processer och proaktivitet, säger Moddy Andersson i ett uttalande.

Drygt 50 anställda i Sverige

Spandex Sverige med kontor och lager i Stockholm och Laholm har drygt 50 anställda. Företaget är en grafisk leverantör av material och maskinutrustning från flera varumärken för skylttillverkning, digitaltryck, fordonsfoliering, stenskottsskydd och grafisk produktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: