Ny Sign&Print-tidning ute

Temat i Sign&Print nummer 564 är storformat. Foto: Claes Nordström

I det nya numret av Sign&Print bjuds det på extra mycket läsning om storformat. Vi har besökt flera tryckerier som effektiviserat sina produktioner och investerat i nya maskiner för att kunna producera sina dagliga ordrar med affischer, dekaler, butiks- och kampanjmaterial och expolösningar.

Vi möter satsande Eskils i Borås som stärker upp med nyrekryteringar och nya storformatsmaskiner, ett nybyggt höglager och utveckling av digitala webbshoppar för att bli ännu snabbare från order till leverans. Läsaren får också bekanta sig med Bolddesignz som fått en rivstart och en stor följarskara med sitt nischade dekaltryck till crosscyklar.

Vidare blir det läsning om riksdagstryckeriets arbete, storformatssatsningen hos Allmedia i Malmö och butiksexponeringsfokus med Landskronabaserade ML Display om konsten att nå kunden. Vi har även besökt Kodaks anläggning i Dayton, Ohio, för att bland annat kolla in de senaste inkjetnyheterna i företagets maskinportfölj.

Det blir också en fördjupning i maskinnyheter för rullmaterial och rigida mediaskivor. Vi intervjuar Spandex Tomas Källroos om Fujifilms helt egenutvecklade storformatsportfölj med ett extra fokus på den nya flatbäddsskrivaren Aquity Prime som Spandex säljer i Sverige. Det blir även en närmare titt på Canons nya utskriftsfunktion till storformatsskrivarna Colorado. Den nya uppgraderingen ger användaren möjlighet att skapa effektfulla rullutskrifter – matt och glättigt i en och samma utskrift.

Tidningen finns att beställa i vår webshopp. Trevlig läsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: