Flytt ska accelerera tillväxtresa

Gops nya lokaler i Brunna ska bli BREEAM-certifierade. Vd:n Petra Carnbäck till vänster med Rasmus Mälarborn, Nordic Commercial Manager. Foto: Pressbild

Plastleverantören Gop, som bland annat säljer återvunna material för skylt- och tryckproduktion, flyttar till nya lokaler för att kunna expandera ytterligare.

Den nya adressen ligger i Brunna i Upplands-Bro kommun. De 2 700 kvadratmeter stora lokalerna håller på att byggas och planerad inflyttning är satt till sommaren 2023. Flytten är en del av en satsning på att växa ännu mer på den skandinaviska marknaden.

Effektivisera flöden

Petra Carnbäck, vd Gop Sverige, säger i ett pressuttalande att företaget under en längre tid letat efter en ny anläggning som kan möta kundernas behov på ett så produktivt och effektivt sätt som möjligt.

– Med nya, större lokaler och lagerutrymmen i Brunna tar vi ett stort steg framåt i vår pågående tillväxtresa. Anläggningen matchar våra expansionsplaner samtidigt som vi kan effektivisera våra flöden ytterligare och därmed bli en ännu mer konkurrenskraftig leverantör och partner till våra kunder. Utöver större lager och kontor ser vi placeringen i Brunna som mycket fördelaktig, med snabba distributionsvägar till Stockholm, övriga Mälardalen och vidare ut i landet, säger Petra Carnbäck.

Lokaler med hållbarhetsprofil

De nya lokalerna byggs av fastighetsbolaget Stendörren Fastigheter och ska miljöcertifieras enligt BREEAM med bergvärme och solceller på taket. Större delen av lokalytan ska användas till lager och kapanläggningar. Flytten innebär också en större närhet till kunder i mellersta och norra Sverige.

Utöver Stockholm finns Gop även i Oslo, Norge, Sorø, Danmark och i Kungsbacka där huvudkontoret ligger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: