Glasklara kampanjer med transparent folie

PUBLICERAD: 16 september 2022
UPPDATERAD: 2 november
Easy Dot PET transparent L-UV passar för kampanjer på olika glasytor, till exempel skyltfönster. Foto: Pressbild

Neschen lanserar en klar printfolie för reklambudskap på olika glasytor i inomhusmiljöer. En transparent och pvc-fri produkt för såväl tillfällig som permanent användning.

Nya Easy Dot PET transparent L-UV är utvecklad för användning på olika glas- och fönsterytor inomhus. En optiskt klar polyesterbaserad printfolie med en vattenbaserad och solventfri vidhäftningsteknologi. Enligt tillverkaren är den enkel att montera och flytta utan att det bildas bubblor, och den lämnar inga limrester och krymper inte heller.

På ytor som inte är printade lovar Neschen ett ”glasklart” och helt genomskinligt utseende. Folien kan sättas spegelvänt på insidan på till exempel ett skyltfönster för längre hållbarhet. Den kan även kombineras med en vit folie som kan fungera som ett laminat och ersätta vitt tryck, och på så sätt spara både bläck, tid och pengar.

Easy Dot PET transparent L-UV är certifierad för användning med HP:s latex- och uv-bläck. Den finns tillgänglig i en bredd på 137,2 centimeter och antingen 50 eller 10 meter lång.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1