HP: Så sticker du ut i konkurrensen

PUBLICERAD: 23 november 2022
UPPDATERAD: 23 november
HP-skrivare med vitt bläck är i fokus när företaget håller ett webbinarium 1 december. Foto: Pressbild

HP bjuder in till ett gratis webbinarium för att visa hur användare kan få konkurrensfördelar med vitt bläck.

Ett nytt webbseminarium väntar där HP fokuserar på applikationer med Latex White Ink. Företaget utlovar ett interaktivt evenemang där kunder kommer att få en kort översikt över HP-skrivare som använder bläcket Latex White Ink. En presentation som hålls av av Sara Cristofol.

Vidare går HP in på att demonstrera fördelarna med sitt egenutvecklade vita bläck och hur kunder kan öka sin vinst och sticka ut i konkurrensen.  Det blir också live-sessioner om om olika tillämpningsområden för det vita bläcket av Roman Barba samt samtal med HP:s kunder. Webbinariet är gratis och äger rum 1 december klockan 11:00.

 

Läs vidare

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1