Helsingborgstryckeri laddar för invigning

PUBLICERAD: 11 april 2023
UPPDATERAD: 11 april
Jonas Hellke och Fredrik Borg på Storbildsbolaget hoppas på mycket folk och branschfest när de inviger sina nya lokaler 27 april. Foto: Anja Degerholm

Storbildsbolaget utlovar en spännande dag med bland annat föredrag och en minimässa när det vankas invigning av tryckeriets nya lokaler i Helsingborg.

Det var den 1 november Storbildsbolaget fick tillgång till de nybyggda lokaler på Dynamogatan 3 i utkanten av Helsingborg. Företagets vd Jonas Hellke har tidigare, i en längre intervju med Sign&Print, förklarat flytten med att de forna lokalerna de hade i över 20 år till slut blev en begränsning och gjorde att produktionen inte kunde bedrivas på ett sådant rationellt sätt som de önskade.

Storbildsbolaget har nu 3 500 kvadratmeter till sitt förfogande, på området Långeberga, bland annat en stor produktionshall på första planet.

Fabriksvisning och mässa

Den 27 april vid lunchtid drar invigningen igång på den nya adressen. På programmet står mingel, mat, fabriksvisning och föreläsningar. Det arrangeras även en minimässa där företag har möjlighet att ställa ut och visa upp sina produkter. I skrivande stund är det 17 samarbetspartners som är klara för att ställa ut, meddelar Jonas Hellke till Sign&Print. Hexis, Papyrus, NI Solutions, Canon, Gop, Scandraft och Antalis är några av de medverkande företagen.

Skickat ut inbjudan

Företaget skriver i sin inbjudan att de välkomnar leverantörer och samarbetspartner till invigningen. Ett tillfälle att knyta kontakter och bygga relationer med företag och kollegor:

”Vi hoppas att ni tar chansen att delta i detta event och visa upp ert företag för våra kunder och inbjudna från den grafiska branschen men även från retail. Tillsammans skapar vi ett event som kommer att dra stor publik”.

Mer information om eventet och hur man anmäler sig finns på företagets webbplats.

Storbildsbolaget huserar numera på 3 500 kvadratmeter.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Signtools tog med nytt monteringsbord från Värmland

Signtools hade en helt färsk nyhet på Sign&Print-mässan med sitt nya monteringsbord från CWT. I montern stod också flera Tractus 3D-skrivare och arbetade vilket fick många att stanna till och titta.
512D6397-8667-47B9-AE9B-5FE97FE36F5F