Fjärde generationen av affärssystem

PUBLICERAD: 31 augusti 2023
UPPDATERAD: 31 augusti
Simutek medverkade även på Sign&Print Scandinavia 2022.

Simutek är ett familjeföretag som varit i branschen i 30 år. De utvecklar och säljer affärssystemet GKS i Sverige och Norge. Den senaste versionen av GKS visas under Sign&Print Scandinavia.

Ett system för grafisk industri med allt från produktkalkyl, offert, order, produktionsplanering, papperslager och distribution till ekonomikopplingar och stöd för JDF.

Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Vi visar den fjärde generationen av GKS som är i molnet. Allt är nytt men med samma snabba kalkylmotor som tidigare och funktioner man förväntar sig av ett modernt system. Vi vill också visa hur man med GKS kan minimera onödigt administrativt arbete i alla led för att vara så kostnadseffektiv som möjligt. Idag med ökade priser och kostnader så är det ännu viktigare att göra riktiga kalkyler som visar vilka marginaler som finns för att kunna behålla lönsamheten, säger Alexandra Pettersson på Simutek.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print-mässan?

– Det är ett trevligt sätt att träffa våra kunder och andra i branschen samtidigt som vi visar vad vi har att erbjuda. Vi tror att många också tycker att det är ett bra tillfälle att komma bort från det dagliga och ta nya kontakter men även att få möjlighet att fördjupa sig i funktioner och nyheter i GKS.

Läs vidare

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Affär hos Marabu under mässan

Allmedia i Malmö har förstärkt maskinparken med en flatbäddsskrivare från Vanguard. Under Sign&Print Scandinavias andra dag blev det en handskakning i Marabus monter och affären var i hamn.
Marabu 1

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449