Lackskydd från snabbt växande leverantör

PUBLICERAD: 6 september 2023
UPPDATERAD: 7 september
Anna Gnosspelius uppmanar mässbesökarna att komma och klämma och känna på PPF-folierna från GSWF.

Återförsäljaren Scandraft tar med sig exempel från sitt breda utbud av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion till Sign&Print-mässan.

Familjeföretaget Scandraft har huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg och erbjuder allt ifrån vinyler till olika användningsområden till papper, skiv- och displaymaterial.

På mässan kommer mycket att kretsa kring GSWF:s lackskyddsfolier, som Scandraft började sälja för ett par år sedan. Då var det ett ganska okänt varumärke, men med tiden har företaget blivit ett av de snabbast växande världen som erbjuder PPF-folier, Premium Paint Protection. I sortimentet finns Platinum blank, satin och matt PPF, Smoke för strålkastare, SPF70 för soltak samt Chroma Guard som är 23 infärgade PPF-filmer, vissa med metallic-look.

GSFW:s lackskyddsfilmer finns i en rad olika utföranden.

– Kom och känn och kläm på vår PPF-film. Vår stenskyddsfolie från GSWF är marknadsledande med stort sortiment och världsledande garantier. Vi visar även upp ett stort urval av våra PVC-fria produkter och vårt breda sortiment av skivmaterial. Vi har under många år haft PVC-fria alternativ till de flesta av våra produkter, men idag har ”gröna” produkter kommit i blickfånget och då är det naturligt för oss att visa vad vi kan erbjuda. Besök oss för att få senaste nytt inom media och tillbehör som passar ditt företag, säger Anna Gnosspelius på Scandraft.

Hur har Scandraft utvecklats som företag det senaste året?

– Vi söker hela tiden förbättring och mer klimatsmarta produktlösningar. Vi kör fler egna budbilar och ser hela tiden till att de aldrig går tomma. Med sms-notifiering får kunderna bra koll och kan enkelt följa sina leveranser.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print Scandinavia?

– Det var länge sedan vi ställde ut. Vi vill träffa våra kunder och människorna i branschen och en mässa är en bra knutpunkt för det, säger Anna Gnosspelius.

Vaidas Gecas, utbildare på Wrapvirus, håller kurser med GSWF:s wrappingfolier. Här i Scandrafts monter under norska Sign, Print & Promotion-mässan i vintras.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8