Lysande skyltar hela vägen från Lettland

PUBLICERAD: 13 september 2023
UPPDATERAD: 13 september
Reclame Fabriek gör skyltar i en mängd olika material.

Lettiska Reclame Fabriek tar sig till Stockholm och Sign&Print Scandinavia den 19–21 september för att visa sitt utbud av skyltar och skyltbokstäver i olika material.

Pjotrs Abramovs.

Reclame Fabriek grundades 1993 och är en skyltmakare med bas i Lettland, men kunder i Skandinavien, Tyskland och Benelux-länderna. De producerar och exporterar många olika typer av skyltar i sin fabrik i staden Daugavpils, med en produktionsyta på 6 000 kvadratmeter och totalt 50 anställda.

Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Vi kommer att visa nyheter inom upplysta skyltbokstäver och andra typer av skyltar. Produkter som ingen annan kan erbjuda på marknaden, eller kan men till ett väldigt högt pris. Vi har attraktiva erbjudanden för reklambyråer som inte har egen skyltproduktion, säger Pjotrs Abramovs på Reclame Fabriek.

Berätta om vilka produktnyheter ni kommer att visa?

– Det blir olika typer av bokstäver och skyltar som är specialgjorda, till exempel av aluminium, akryl och plast, men som liknar vintage-material såsom rostig cortenplåt, trä och sten. En nyhet är LED-bokstäver i akryl med neon-look, det ser ut som neonskylt i glas.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi vill gärna hitta nya samarbetspartners.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg