Lysande skyltar hela vägen från Lettland

PUBLICERAD: 13 september 2023
UPPDATERAD: 13 september
Reclame Fabriek gör skyltar i en mängd olika material.

Lettiska Reclame Fabriek tar sig till Stockholm och Sign&Print Scandinavia den 19–21 september för att visa sitt utbud av skyltar och skyltbokstäver i olika material.

Pjotrs Abramovs.

Reclame Fabriek grundades 1993 och är en skyltmakare med bas i Lettland, men kunder i Skandinavien, Tyskland och Benelux-länderna. De producerar och exporterar många olika typer av skyltar i sin fabrik i staden Daugavpils, med en produktionsyta på 6 000 kvadratmeter och totalt 50 anställda.

Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Vi kommer att visa nyheter inom upplysta skyltbokstäver och andra typer av skyltar. Produkter som ingen annan kan erbjuda på marknaden, eller kan men till ett väldigt högt pris. Vi har attraktiva erbjudanden för reklambyråer som inte har egen skyltproduktion, säger Pjotrs Abramovs på Reclame Fabriek.

Berätta om vilka produktnyheter ni kommer att visa?

– Det blir olika typer av bokstäver och skyltar som är specialgjorda, till exempel av aluminium, akryl och plast, men som liknar vintage-material såsom rostig cortenplåt, trä och sten. En nyhet är LED-bokstäver i akryl med neon-look, det ser ut som neonskylt i glas.

Vad har ni för förväntningar inför mässan?

– Vi vill gärna hitta nya samarbetspartners.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper