Smart verktyg för enkla beställningar

PUBLICERAD: 13 september 2023
UPPDATERAD: 13 september

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.

– Whitelabel erbjuds av Lasertryck.se, som är en del av Scandinavian Print Group. Vi är Skandinaviens största grafiska företag med över 30 000 kvadratmeter grafisk produktion, fler än 500 000 beställningar per år, mer än 100 000 aktiva företagskunder och över 1 500 mjukvarulösningar, säger Hanne Koch Mittet som är skandinavisk försäljningschef på företaget.

Hanne Koch Mittet.

 Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Vår gratislösning för Web2Print, Whitelabel, är för dig som har tryckeri, reklambyrå eller skyltföretag. Vi förser dig med en gratis hemsida så att du kan bli en totalleverantör och sälja trycksaker i ditt namn och få tillgång till vår produktion online, så att du aldrig behöver tacka nej till ett tryckjobb igen. Utforma din webbshop exakt som du vill ha den och som matchar ditt varumärke.

Vilket är ditt tydligaste minne från tidigare Sign&Print-mässor?

– Vårt tidigare deltagande på Sign&Print-mässan gav oss flera partners som vi nu arbetar nära tillsammans med. Våra skandinaviska partners är entusiastiska över sin Whitelabel-lösning och vi ser fram emot att introducera detta smarta verktyg för ännu fler partners som kan öka deras intäkter.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg