Smart verktyg för enkla beställningar

PUBLICERAD: 13 september 2023
UPPDATERAD: 13 september

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.

– Whitelabel erbjuds av Lasertryck.se, som är en del av Scandinavian Print Group. Vi är Skandinaviens största grafiska företag med över 30 000 kvadratmeter grafisk produktion, fler än 500 000 beställningar per år, mer än 100 000 aktiva företagskunder och över 1 500 mjukvarulösningar, säger Hanne Koch Mittet som är skandinavisk försäljningschef på företaget.

Hanne Koch Mittet.

 Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Vår gratislösning för Web2Print, Whitelabel, är för dig som har tryckeri, reklambyrå eller skyltföretag. Vi förser dig med en gratis hemsida så att du kan bli en totalleverantör och sälja trycksaker i ditt namn och få tillgång till vår produktion online, så att du aldrig behöver tacka nej till ett tryckjobb igen. Utforma din webbshop exakt som du vill ha den och som matchar ditt varumärke.

Vilket är ditt tydligaste minne från tidigare Sign&Print-mässor?

– Vårt tidigare deltagande på Sign&Print-mässan gav oss flera partners som vi nu arbetar nära tillsammans med. Våra skandinaviska partners är entusiastiska över sin Whitelabel-lösning och vi ser fram emot att introducera detta smarta verktyg för ännu fler partners som kan öka deras intäkter.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)