Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

PUBLICERAD: 20 februari 2024
UPPDATERAD: 20 februari
Printers vd, Johan Stighagen, och Jaana Ruuskanen, vd för Printer Finland. Foto: Pressbild

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.

– Efter pandemin har vi sett en ökad efterfrågan på våra tjänster och vi har under en period haft planer på att påbörja vår Europaexpansion. Nu uppstod en möjlighet i Finland som vi inte kunde tacka nej till och vi är väldigt glada att första spadtaget utanför Sverige är taget, säger Printers vd, Johan Stighagen, i ett pressutskick.

I Sverige säljer Printer via sin e-handelsplattform bland annat reklamprodukter, kläder och trycksaker samt storformatstryck med ambitionen att vara en ”one stop shop”. Nästa steg blir att införa detta koncept även i Finland under domänen printer.fi.

– Vi har rekryterat riktigt duktig personal till vårt nya kontor i Oulu, Finland. Det är viktigt för oss, till skillnad från många andra, att finnas fysiskt på plats i de länder vi expanderar till, avslutar Johan Stighagen.

Läs vidare

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm