Kan bli den största europeiska Fespa-mässan någonsin

PUBLICERAD: 15 mars 2024
UPPDATERAD: 15 mars
European Sign Expo arrangeras 19-22 mars i Amsterdam.

FESPA och European Sign Expo 2024 är bara dagar bort, och mässorna förbereder sig för att visa sina senaste produkter och lösningar inom skyltning och visuell kommunikation.

Med 115 utställare som redan är bekräftade, kommer golvytan 2024 öka med över tusen kvadratmeter, vilket representerar en tillväxt på 56 procent jämfört med European Sign Expo 2023. Omkring 20 procent av de bekräftade utställarna är nya.

På utställningen kommer det att vara möjligt att utforska de senaste innovationerna inom kanalbokstäver, dimensionsskyltar, digital skyltning, displaysystem, gravyr/etsning, belysta skyltar, LED, neon, out-of-home medier och skyltverktyg, inklusive skärande plottrar, lasergravering och skärmaskiner.

Här kan du se hela utställarlistan.

Ny lounge för möten

Digital Signage Lounge European Sign Expo kommer också att vara värd för den nya Digital Signage Lounge. Loungen som är ett samarbete med Navori Labs (mjukvarupartner) och APA Metal (hårdvarupartner), kommer att visa de senaste innovationerna inom digital skyltning och utforska hur de kan samverka symbiotiskt med tryck.

Loungen kommer också att inkludera ett demoområde samt ”chats by the fire”, där de kommer att erbjuda lärorika och inspirerande diskussioner levererade av branschexperter och erbjuda nätverksmöjligheter som gör det möjligt för gästerna att utbyta idéer med andra yrkesverksamma.

Michael Ryan, chef för FESPA Global Print Expo och European Sign Expo, säger:

– Vår European Sign Expo-evenemang välkomnar varje år tusentals besökare att utforska otaliga möjligheter inom skyltning och visuell kommunikation, och vi ser fram emot att växa ännu mer i år. Det är den perfekta plattformen för att nätverka med andra framsynta skyltproffs och upptäcka de senaste trenderna och utvecklingarna inom skyltteknologi, mjukvara, förbrukningsvaror och applikationer. European Sign Expo 2024 ser ut att bli den största europeiska skyltmässan hittills, och med flera nya aktiviteter kan vi knappt vänta oss att se vad årets evenemang kommer att innebära.

Åtkomst till alla utställningsområden är gratis för medlemmar i en FESPA National Association eller FESPA Direct. Biljettpriset är 80 Euro för icke-medlemmar. En entrébiljett ger också gratis tillträde till FESPA Global Print Expo, Personalization Experience och Sportswear Pro.

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Landa Printing överraskade stort på Drupas presskonferens

Med överraskande försäljningssiffror och presentationen av två nya tryckmaskiner var Landa en av de stora överraskningarna på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutet av mars. Sign&Print var där.
Landa_01

Graphic Profile: ”Nu är vi med bland de större drakarna”

Graphic Profile i Motala har flyttat till större lokaler och investerat i två skärbord och en planprinter. Den kraftigt förstärkta kapaciteten gör att de kan utmana större konkurrenter om jobben.
– Zündborden är själen i verksamheten där allting passerar, säger Tom Jacobsson, vd och delägare.
GP1

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5