Kan bli den största europeiska Fespa-mässan någonsin

PUBLICERAD: 15 mars 2024
UPPDATERAD: 15 mars
European Sign Expo arrangeras 19-22 mars i Amsterdam.

FESPA och European Sign Expo 2024 är bara dagar bort, och mässorna förbereder sig för att visa sina senaste produkter och lösningar inom skyltning och visuell kommunikation.

Med 115 utställare som redan är bekräftade, kommer golvytan 2024 öka med över tusen kvadratmeter, vilket representerar en tillväxt på 56 procent jämfört med European Sign Expo 2023. Omkring 20 procent av de bekräftade utställarna är nya.

På utställningen kommer det att vara möjligt att utforska de senaste innovationerna inom kanalbokstäver, dimensionsskyltar, digital skyltning, displaysystem, gravyr/etsning, belysta skyltar, LED, neon, out-of-home medier och skyltverktyg, inklusive skärande plottrar, lasergravering och skärmaskiner.

Här kan du se hela utställarlistan.

Ny lounge för möten

Digital Signage Lounge European Sign Expo kommer också att vara värd för den nya Digital Signage Lounge. Loungen som är ett samarbete med Navori Labs (mjukvarupartner) och APA Metal (hårdvarupartner), kommer att visa de senaste innovationerna inom digital skyltning och utforska hur de kan samverka symbiotiskt med tryck.

Loungen kommer också att inkludera ett demoområde samt ”chats by the fire”, där de kommer att erbjuda lärorika och inspirerande diskussioner levererade av branschexperter och erbjuda nätverksmöjligheter som gör det möjligt för gästerna att utbyta idéer med andra yrkesverksamma.

Michael Ryan, chef för FESPA Global Print Expo och European Sign Expo, säger:

– Vår European Sign Expo-evenemang välkomnar varje år tusentals besökare att utforska otaliga möjligheter inom skyltning och visuell kommunikation, och vi ser fram emot att växa ännu mer i år. Det är den perfekta plattformen för att nätverka med andra framsynta skyltproffs och upptäcka de senaste trenderna och utvecklingarna inom skyltteknologi, mjukvara, förbrukningsvaror och applikationer. European Sign Expo 2024 ser ut att bli den största europeiska skyltmässan hittills, och med flera nya aktiviteter kan vi knappt vänta oss att se vad årets evenemang kommer att innebära.

Åtkomst till alla utställningsområden är gratis för medlemmar i en FESPA National Association eller FESPA Direct. Biljettpriset är 80 Euro för icke-medlemmar. En entrébiljett ger också gratis tillträde till FESPA Global Print Expo, Personalization Experience och Sportswear Pro.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Senaste nytt

Konkursat norrlandstryckeri köps upp och flyttas från stan

"Därför har vi beslutat att flytta produktionen" säger nya ägaren.
Niklas Gunnarsson (2)

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i en tonerpress.
henrik-beskuren

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett