V-TAB Västerås får pris för kvaliteten

PUBLICERAD: 10 juni 2010
UPPDATERAD: 10 juni

Tryckeriet V-TAB Västerås med produkten VLT uppfyllde de högsta kvalitetskraven i IFRA:s tävling och blir invalda i den prestigefyllda International Newspaper Color Quality Club.

– Det är otroligt roligt att vi lyckats med att uppfylla alla kvalitetskraven som denna tävling ställer. Det är hur vi arbetar med kvalitetsfrågor som har gjort skillnaden. Det här är stort, man kan jämföra det med att en restaurang hamnar i Michelin-guiden, säger Johan Berggren platschef i Västerås.

Vinsten innebär bland annat att V-TAB får vara med i The Winners Book som ges ut av IFRA. V-TAB Västerås vann 2009 den svenska tävlingen Årets tidningstryckeri.

– V-TAB har under flera år arbetat konsekvent och målmedvetet med kvalitetsutveckling. Det är naturligtvis oerhört glädjande att vår Västeråsanläggning nu erhållit detta erkännande, säger produktionschef Fredrik Hernnäs.

– Vi har har sedan lång tid tillbaka ett bra samarbete med V-TAB för tryckningen av vår tidning och har en samsyn om att kvalitén är viktig för vår gemensamma framgång. Vår upplevelse, som kund hos V-TAB, är att de här frågorna alltid har prioriterats. Att de får ta emot priset är inte förvånande, säger Göran Lundberg tf tidningschef VLT.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8