Epicor samarbetar med Kodak

PUBLICERAD: 11 augusti 2010
UPPDATERAD: 11 augusti

Affärssystemleverantören Epicors samarbete med Kodak innebär att Kodaks mjukvaruprogram Kodak EMS Business Software integreras i Epicors affärssystem Epicor 9.

Den nya lösningen kommer att marknadsföras under namnet Epicor for Printing and Packaging och ska erbjuda kunder en integrerad affärslösning för tryckproduktion, digitala arbetsflöden samt affärsinformation för grafiska tryckare, förlag och aktörer inom förpackningsindustrin. Epicor och Kodak har redan gemensamma kunder, och i och med partnerskapet hoppas man stärka erbjudandet.

– Internet och övergången till digitaltryck innebär helt nya behov och möjligheter hos den grafiska branschen, säger Stefan Westelius, Vice President Sales EMEA, Epicor. Genom att kombinera vårt affärssystem med Kodaks branschspecifika kompetens kan vi hjälpa kunder som jobbar med tryck och publicering att tillgodogöra sig de nya möjligheterna och förbättra sina resultat genom ökad produktivitet och bättre prestanda.

Epicor for Printing and Packaging bygger på Epicors affärssystem Epicor 9, samt på ramverket Epicor ICE. Det senare sammanlänkar kunder, utskriftssystem och tjänster och ger verksamheter ökad kontroll över sina affärer, tillgång till information i realtid samt automatiska arbetsflöden.

Läs vidare

Dataline växer genom förvärv i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Finskt affärssystem för tryckbranschen

Finska File Gallery besöker Sign&Print-mässan i Stockholm för att visa sitt affärssystem, Gallery ERP.
File Gallery

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

System för att automatisera produktionen

Automation, framtidssäkring och digitalisering står i fokus i Omikais monter. Företaget erbjuder ett molnbaserat ERP-system specialiserat för tryck- och förpackningsbranschen.
Omikai

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449