Epicor samarbetar med Kodak

PUBLICERAD: 11 augusti 2010
UPPDATERAD: 11 augusti

Affärssystemleverantören Epicors samarbete med Kodak innebär att Kodaks mjukvaruprogram Kodak EMS Business Software integreras i Epicors affärssystem Epicor 9.

Den nya lösningen kommer att marknadsföras under namnet Epicor for Printing and Packaging och ska erbjuda kunder en integrerad affärslösning för tryckproduktion, digitala arbetsflöden samt affärsinformation för grafiska tryckare, förlag och aktörer inom förpackningsindustrin. Epicor och Kodak har redan gemensamma kunder, och i och med partnerskapet hoppas man stärka erbjudandet.

– Internet och övergången till digitaltryck innebär helt nya behov och möjligheter hos den grafiska branschen, säger Stefan Westelius, Vice President Sales EMEA, Epicor. Genom att kombinera vårt affärssystem med Kodaks branschspecifika kompetens kan vi hjälpa kunder som jobbar med tryck och publicering att tillgodogöra sig de nya möjligheterna och förbättra sina resultat genom ökad produktivitet och bättre prestanda.

Epicor for Printing and Packaging bygger på Epicors affärssystem Epicor 9, samt på ramverket Epicor ICE. Det senare sammanlänkar kunder, utskriftssystem och tjänster och ger verksamheter ökad kontroll över sina affärer, tillgång till information i realtid samt automatiska arbetsflöden.

Läs vidare

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Fujifilm introducerar end-to-end-workflow

Fujifilm har samarbetat med eProductivity Software (ePS) för att visa hur Fujifilms XMF PressReady arbetsflödeslösning kan paras ihop och integreras med eProductivity Softwares MarketDirect StoreFront e-handel och MIS-system.
Fujifilm_ePS

Senaste nytt

Xeikons Lion tar digitaltrycket framåt

Xeikon har lanserat Lion LX3000, en ny digital etikettpress med ett nytt styrsystem som ger hög produktivitet och etikettkvalitet med fina prestanda.
Xeikon

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1