Ny distributör för Profoto

Network Innovation, NI, börjar distribuera Profotos sortiment. Från den 1 september tar NI över distributionen och service på Profotos alla produkter på den svenska hemmamarknaden. Profoto kommer att säljas genom Network Innovations nätverk av fotohandlare.

– För Network Innovation passar Profoto in extremt bra i NI:s fotoavdelnings övriga sortiment, säger Erik Pettersson, sälj- och marknadschef på NI. Profotos produkter är ofta våra kunders första val och gifter sig bra med våra bakstycken från Phase One & Mamiya, skärmar från Eizo samt skrivare från Epson.

– Denna nya strategi att bygga försäljningen med fler återförsäljare är avgörande för att nå ut till hela svenska marknaden. Fler försäljningsställen ökar dessutom tillgängligheten och servicen för alla gamla och nya Profoto-användare, säger Micke Johansson, Area sales manager på Profoto. Speciellt nu då vi under hösten kommer att lansera ytterligare en ny kompletterande produktlinje för en bredare målgrupp.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: