Katarina Tryck lägger ut produktionen

PUBLICERAD: 9 september 2010
UPPDATERAD: 14 november

Från och med september i år lägger Katarina Tryck hela sin produktion av tryckmaterial hos Litografia Alfaprint i Sundbyberg. Syftet är att skapa bättre förutsättning för utveckling och lönsamhet.

– Flytten innebär att vi får tillgång till en modern och effektiv maskinpark, betydande stordriftsfördelar samt ett bredare tjänste- och produktutbud att erbjuda våra kunder, säger Bo Bergqvist, vd, Katarina Tryck. Vi kommer fortsätta att arbeta som eget bolag men kan nu ytterligare utveckla och utöka våra kundrelationer.

Litografia Alfaprint har tagit fram en ny samarbetsmodell för aktörer inom tryckeribranschen som innebär att företaget kopplar befintliga kundrelationer till en mer produktiv produktionsapparat kombinerad med ett bredare produkt- och tjänsteutbud.

Ytterst handlar det om att stärka konkurrenskraften och ha en stark beredskap för att möta framtida utmaningar. Modellen är byggd så att samarbetande tryck- och kommunikationsföretag för möjlighet att bredda sitt utbud av produktion och tjänster och på så sätt ges möjligt att utveckla sina kundrelationer. ytterligare. Det ökade värdet i verksamheten kan bli betydande och modellen ger bättre produktivitet.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R