Katarina Tryck lägger ut produktionen

PUBLICERAD: 9 september 2010
UPPDATERAD: 14 november

Från och med september i år lägger Katarina Tryck hela sin produktion av tryckmaterial hos Litografia Alfaprint i Sundbyberg. Syftet är att skapa bättre förutsättning för utveckling och lönsamhet.

– Flytten innebär att vi får tillgång till en modern och effektiv maskinpark, betydande stordriftsfördelar samt ett bredare tjänste- och produktutbud att erbjuda våra kunder, säger Bo Bergqvist, vd, Katarina Tryck. Vi kommer fortsätta att arbeta som eget bolag men kan nu ytterligare utveckla och utöka våra kundrelationer.

Litografia Alfaprint har tagit fram en ny samarbetsmodell för aktörer inom tryckeribranschen som innebär att företaget kopplar befintliga kundrelationer till en mer produktiv produktionsapparat kombinerad med ett bredare produkt- och tjänsteutbud.

Ytterst handlar det om att stärka konkurrenskraften och ha en stark beredskap för att möta framtida utmaningar. Modellen är byggd så att samarbetande tryck- och kommunikationsföretag för möjlighet att bredda sitt utbud av produktion och tjänster och på så sätt ges möjligt att utveckla sina kundrelationer. ytterligare. Det ökade värdet i verksamheten kan bli betydande och modellen ger bättre produktivitet.

Läs vidare

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell

Hon blir ny vice vd på Just Nu

Tryckerikedjan hämtar sin nya vice vd internt.
just-nu-3

Senaste nytt

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon visade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell