Ny yrkesfotoleverantör i Sverige

PUBLICERAD: 17 september 2010
UPPDATERAD: 17 september

Goecker är en ny svensk leverantör som har avtal med ett antal stora varumärken. Bland sina samarbetspartners återfinns Hasselblad, Apple, Canon, Nikon, Eizo, Epson, La Cie, Profoto, Elinchrome, Phase One, Colorama, Pocket Wizard och Sekonic.

Men Goecker har mer än high-end utrustning i stallet. Man kommer även utbildning, konsultation, seminarier och workshops.

Goecker har en komplett webshop med ett brett sortiment av kameror, objektiv, ljus, stativ, Apple-datorer, skrivare, datalagring, förbrukningsvaror, video och tillbehör.

Ett intensivt arbete pågår med att färdigställa den svenska editionen av webshopen och under tiden går det bra att beställa från den danska.

Goeckers representanter utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun och besöker kunder över hela landet.

Företaget finns från den 1 oktober på Åsögatan 144 i Stockholm. Här finns ett komplett sortiment för hyra av professionell fotografisk utrustning samt ett begränsat sortiment av de vanligaste förbrukningsvarorna som fonder, hårddiskar, CF-kort, bläck etc. På Åsögatan finns även ett showroom och utrymme för utbildning, workshops och seminarier som planeras på sikt.

Läs vidare

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959