Screen fördubblar hastigheten i Truepress 520

web_screen_tp_j520zzScreen ökar hastigheten i sin Truepress Jet 520. Den nya modellen, med tillägget ZZ, klarar 220 meter per minut, eller 175 000 A4 i timmen.

Hastighetsökningen i den uppgraderade modellen är närmast en fördubbling jämfört med Truepress Jet 520. Målgruppen för ZZ-modellen är tryckerier som har mycket stora utskriftsvolymer av produkter som transaktioner, DR, transpromo, dagstidningar eller böcker.

Den rullmatade Truepress Jet 520 använder Epsons piezobaserade skrivhuvuden och vattenbaserat bläck som ska kunna användas både på bestruket och obestruket papper. Screen har sålt över 200 system världen över.

Screen distribueras i Sverige av Schneidler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: