Pitney Bowes Intellijet 30 blir snabbare

PUBLICERAD: 15 oktober 2010
UPPDATERAD: 15 oktober

intellijet--prodDetail_LargePitney Bowes ökar hastigheten Intellijet 30. Nu finns lösningen med en utskriftshastighet på 183 meter per minut samt ett nytt 52 centimeter brett webbformat. Enligt företaget ska det ge upp till tre gånger högre produktivitet jämfört med traditionella system.

– I dessa tider är det inte tillräckligt att erbjuda branschens ledande integrerade lösning för färgutskrift och brevförsänder, säger Tim Moylan, Pitney Bowes chef för programvaror och produktionstryck. Vi måste kontinuerligt förnya och förbättra det vi gör eftersom våra kunder ständigt letar efter nya sätt att minska sina kostnader och öka lönsamheten. I maj i år, som är vårt första år på marknaden för digital färgutskrift, utökade vi vårt produktsortiment genom att lansera Intellijet 20. Nu har vi dessutom väsentligt förbättrat Intellijet 30, vilket ger kunderna större flexibilitet och ännu bättre verktyg för sina befintliga och framtida utskriftsbehov.

Intellijet-systemet klarar 100 procent variabeldata i färg med upp till 183 meter per minut och finns i 52 eller 75 centimeters bredd och 1200 x 600 dpi upplösning. Det innebär en produktion på fyra sidor per ark med 178 millimeters bredd med upp till 5236 sidor per minut, tre sidor per ark med A4-bredd med upp till 3696 sidor per minut och två sidor per ark med A4-bredd med upp till 2464 sidor per minut.

Mer information om lösningen på Pitney Bowes webbplats.

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa