Pitney Bowes Intellijet 30 blir snabbare

PUBLICERAD: 15 oktober 2010
UPPDATERAD: 15 oktober

intellijet--prodDetail_LargePitney Bowes ökar hastigheten Intellijet 30. Nu finns lösningen med en utskriftshastighet på 183 meter per minut samt ett nytt 52 centimeter brett webbformat. Enligt företaget ska det ge upp till tre gånger högre produktivitet jämfört med traditionella system.

– I dessa tider är det inte tillräckligt att erbjuda branschens ledande integrerade lösning för färgutskrift och brevförsänder, säger Tim Moylan, Pitney Bowes chef för programvaror och produktionstryck. Vi måste kontinuerligt förnya och förbättra det vi gör eftersom våra kunder ständigt letar efter nya sätt att minska sina kostnader och öka lönsamheten. I maj i år, som är vårt första år på marknaden för digital färgutskrift, utökade vi vårt produktsortiment genom att lansera Intellijet 20. Nu har vi dessutom väsentligt förbättrat Intellijet 30, vilket ger kunderna större flexibilitet och ännu bättre verktyg för sina befintliga och framtida utskriftsbehov.

Intellijet-systemet klarar 100 procent variabeldata i färg med upp till 183 meter per minut och finns i 52 eller 75 centimeters bredd och 1200 x 600 dpi upplösning. Det innebär en produktion på fyra sidor per ark med 178 millimeters bredd med upp till 5236 sidor per minut, tre sidor per ark med A4-bredd med upp till 3696 sidor per minut och två sidor per ark med A4-bredd med upp till 2464 sidor per minut.

Mer information om lösningen på Pitney Bowes webbplats.

Läs vidare

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Bilder från första Drupa-veckan

Följ med Sign&Print in i hallarna under Drupa 2024 i Düsseldorf. Vilka produkter och applikationer visas på årets mässa?
Bildkollage

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)