GFF får ny förhandlare

PUBLICERAD: 21 oktober 2010
UPPDATERAD: 21 oktober

web_christina_villaGrafiska Företagens Förbund har anställt Christina Villa som Regionansvarig för Stockholm och Norrland. Christina har stor erfarenhet av rådgivning och förhandlingar och kommer närmast från Fastigo, Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, där hon arbetat som förhandlare i drygt fyra år.

– Jag tycker att jobbet som förhandlare och rådgivare är stimulerande, omväxlande och utåtriktat. För mig är det viktigt att hjälpa medlemsföretagen med rådgivning, utbildning och förhandlingar. Allt för att ge medlemsföretagen bästa möjliga service och vara ett stöd i deras roll som arbetsgivare. Det ska bli spännande att få lära känna den grafiska branschen, säger Christina Villa.

– Vi är mycket glada över att ha fått Christina till tjänsten som Regionansvarig för Stockholm och Norrland. Hennes erfarenhet och kunskap kring förhandling, rådgivning och utbildning kommer att ge våra medlemsföretag ett bra stöd, säger Jan Bergman, förhandlingschef på Grafiska Företagens Förbund.

Christina kommer att börja sin tjänst på Grafiska Företagens Förbund den 1 januari 2011.

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS