GFF får ny förhandlare

web_christina_villaGrafiska Företagens Förbund har anställt Christina Villa som Regionansvarig för Stockholm och Norrland. Christina har stor erfarenhet av rådgivning och förhandlingar och kommer närmast från Fastigo, Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, där hon arbetat som förhandlare i drygt fyra år.

– Jag tycker att jobbet som förhandlare och rådgivare är stimulerande, omväxlande och utåtriktat. För mig är det viktigt att hjälpa medlemsföretagen med rådgivning, utbildning och förhandlingar. Allt för att ge medlemsföretagen bästa möjliga service och vara ett stöd i deras roll som arbetsgivare. Det ska bli spännande att få lära känna den grafiska branschen, säger Christina Villa.

– Vi är mycket glada över att ha fått Christina till tjänsten som Regionansvarig för Stockholm och Norrland. Hennes erfarenhet och kunskap kring förhandling, rådgivning och utbildning kommer att ge våra medlemsföretag ett bra stöd, säger Jan Bergman, förhandlingschef på Grafiska Företagens Förbund.

Christina kommer att börja sin tjänst på Grafiska Företagens Förbund den 1 januari 2011.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: