Posten och Google fixar reklamen för småföretag

Posten och Google inleder nu ett samarbete där fysiska och digitala kanaler kombineras. Genom en webbaserad tjänst som både innehåller Googles sökordsmarknadsföringsverktyg Adwords och Postens direktreklamtjänster ska småföretag kunna nå nya och befintliga kunder.

Tillsammans har de båda företagen samlat verktyg för att skapa DR-kampanjer. Här ingår målgruppsurval, utformning, tryck och distribution. Genom att koppla sökord till kampanjen ska det gå att visa annonser om den egna verksamheten när någon söker på Google.

– Vi vet att kombinationen direktmarknadsföring och sökordsmarknadsföring är väldigt effektiv och att den kommer att ge stora möjligheter för småföretagare och entreprenörer att nå ut med sina reklambudskap på ett smart och relevant sätt, säger Stina Honkamaa, Googles sverigechef.

Med Reklamfixaren ska företag kunna skapa både adresserade och oadresserade DR-kampanjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: