DNEX satsar på ny KBA-press

KBA och DNEX Tryckeriet i Kista har tecknat ett kontrakt gällande en KBA Commander CT-press.

Den nya pressen består av sex kompakta 4-hightorn och en KF5-fals, (inkl. ¼-fals), tillsammans med Patras automatiska rullhantering. Pressen kommer att ersätta flera av de befintliga Manroland-pressarna och kontraktet innehåller en option på ytterligare en identisk Commander CT.

Pressen är utrustad med den senaste automationstekniken som finns tillgänglig och har en kapacitet på 96 sidor tabloid med full fyrfärg i en hastighet av 90 000 exemplar i timmen i dubbelproduktion.

– Vi på KBA är mycket stolta över att DNEX valde KBA som leverantör och passar på att önska dem varmt välkomna in i KBA-användarfamiljen, säger Håkan Rundén, KBA Nordic.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: