AMS visar två Memjet-skrivare

PUBLICERAD: 12 maj 2011
UPPDATERAD: 12 maj

AMS, Adressing and Mailing Solutions, har visat två skrivarlösningar som använder Memjet-teknikpå Northprint 2011 i England.

Skrivarna M1 Colour Page Printer och Speedstar 3000 Colour Label Printer demonstreras i AMS monter. Speedstar 3000 har utvecklats av Budapest-baserade OWN-X. Etikettskrivaren har en produktionshastighet på 30 centimeter i sekunden i upplösningen 1600 dpi i svartvitt. I färg klarar skrivaren 15 centimeter per minut. Utskriftsbredden är 50–222 milllimeter.

M1 Colour Page Printer är framtagen av det amerikanska företaget Astro. Lösningen är utvecklad med fokus på små, personaliserade upplagor, som adressering på kuvert eller direktreklam. M1 har en produktionskapacitet på 3600 A4-ark i timmen, eller 9000 kuvert i timmen i upplösningen 1600 dpi.

Läs vidare

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg