Polaris Trykk kör dubbel Streamfold

Polaris Trykk har två produktionsenheter i Norge; en i Trondheim och en i Harstad. Sedan december 2010 har de arbetat med Ferags Streamfold och fått in flera uppdrag på mellan 10 000 och en halv miljon i upplaga.

Man arbetar även med Ferag-teknik inom dagstidningsproduktionen. Enheten i Trondheim var först i Skandinavien med MSD-teknik och i Harstad använder man sedan fyra år tillbaka en Rollsertdrum, en SNT-U trimming drum och en Streamstitch.

De två Steamfold-linjerna kan köra 15 timmar per dygn i produktionshastigheter på upp till 60 000 exemplar per timme. Den vanliga tidningsproduktionen leds oberoende genom Feragsystemen och påverkas inte av kvartsfalsprocesserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *