Marknadsföring får egen hall på Drupa 2012

PUBLICERAD: 20 juni 2011
UPPDATERAD: 20 juni

Konceptet Drupacube återkommer till Drupa 2012, men då i närmare samarbete med Drupa Innovation Park. Precids som förra gången är det applikationerna som står i centrum.

– Vi slår ihop Drupacube och Drupa Innovation Park, både fysiskt och konceptuellt, säger Manuel Mataré, projektledare, Drupa. Drupacube flyttar samtidigt till hall 7A, bredvid Drupa Innovation Park-hallen i hall 7.

Själva ramverket för Drupacube är trycksaker för marknadsdriven kommunikation. Och enligt Drupa handlar det om att kunna visa marknadschefer, reklambyråmedarbetare, förmgivare med mera hur trycksaken fungerar på olika marknader och i olika kontexter.

– Bredden i de behov som målgruppen har kommer att matchas av bredden i det som Drupacube-utställarna visar. Varje morgon hålls en konferens på ett tema, till exempel en tidskriftsdag, en bokdag och en dag för dialogbaserad marknadsföring, säger Manuel Mataré.

Mer information finns på Drupacubes webbplats.

Läs vidare

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959