Repro- och tryckspecialist till Linds Flexo

PUBLICERAD: 28 juni 2011
UPPDATERAD: 28 juni

Linds Flexo i Helsingborg har anställt Hans Hjort som repro- och tryckspecialist. Hans, som närmast kommer från Miller Graphics, börjar på Linds Flexo den 1 september.

– Det här är ett stort ögonblick för oss. Rekryteringen av en av flexomarknadens främsta specialister inom repro- och tryckteknik är en tydlig markering att vi menar allvar med målet att vara ledaren i branschen inom kundservice, säger Mats Lind, Linds Flexos vd och ägare.

Hans Hjort är 33 år och har lång erfarenhet av problemlösning, utveckling och utbildning inom flexografiskt tryck.

– Linds Flexo är ett familjeföretag med gott renommé och en stark lagkänsla. Det är en stimulerande utmaning att bidra till fortsatta framgångar, säger Hans Hjort.

Hans Hjorts huvuduppgift på Linds Flexo blir att hjälpa kunderna att nå ännu bättre tryckresultat.

– I arbetsuppgifterna ingår bland annat HD-tester, ICC-profiler och Color Management. Hans kommer att fungera som vårt ansikte utåt i denna typ av frågor, säger Mats Lind.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2