Bording köper specialtryckeri

PUBLICERAD: 15 augusti 2011
UPPDATERAD: 14 november

Halmstad Tryckeri AB är ett modernt offsettryckeri med 40 anställda och en omsättning på 60 miljoner 2010. Tryckeriet har satsat hårt på plasttryck och tryck på diverse specialmaterial. Halmstad Tryckeri är idag en av Sveriges största producenter av butiksmaterial. Det är i denna nisch tillsammans med specialtrycket som Bording ser framtida utvecklingsmöjligheter.

– Vi kommer att satsa våra resurser på att fortsätta utveckla butikskonceptet och specialtrycket menar Kenneth Fritzon, vd Bording Sverige. Vi ska utveckla vårt tryck men även erbjuda fler tjänster runt och kring trycket framöver.

Kenneth Fritzon kommer tillträda som vd från och med den 15 augusti. Nuvarande vd Lalle Nilsson, tillika en av de kvarvarande ägarna, kommer att leda de framtida satsningarna på marknadssidan i egenskap av marknadschef.

– Vi går en väldigt spännande framtid till mötes. Att få Bording som delägare och partner ger oss en möjlighet att satsa ytterligare på det vi redan är riktigt bra på nämligen butiksmaterial men vi kan även ta del av deras stora kunskap och erfarenhet när det gäller olika web- och digitala lösningar säger Lalle Nilsson.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper