Mimaki får ny marknadschef

PUBLICERAD: 24 augusti 2011
UPPDATERAD: 14 november

Mimaki har utsett Mike Horsten till ny marknadschef vid sitt europeiska huvudkontor, Mimaki Europe BV, Amsterdam. Kontoret ansvarar för de europeiska och afrikanska marknaderna.

Mike Horsten har lång erfarenhet av produktion och internationell marknadsföring och kommer att ansvara för Mimakis utveckling inom de tre huvudmarknaderna sign, industriellt tryck och den snabbt expanderande textilmarknaden. Mike kommer också att stå för nya visioner och rådgivning till Mimaki Europe och alla dess återförsäljare, och förändra deras nuvarande affärsmodeller i en ekologiskt uthållig riktning, utan att eftersätta målen för lönsamhet och affärsutveckling.

Mike Horsten var en av grundarna av mjukvaruföretaget ColorGate och drev även under en tid ett av de första ekologiskt arbetande textiltrycksföretagen i Holland. Det var redan 1999 som han  förändrade sitt screentryckeris arbetsteknik från silkscreen till digitalt textiltryck. Mike Horstens senaste anställning var som marknadschef för Sun Microsystems europeiska verksamhet. Vid Fespas nordiska möte i Göteborg i april deltog Mike Horsten som talare.

Läs vidare

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959