Söderqvist köper Boxgraphix

Söderqvist Scandinavia har tecknat avtal om att införliva Boxgraphix verksamhet med agenturer samt kunder i bolaget. Jarl och Lars Söderqvist tillsammans med Lars Danils välkomnar sin nya satsning.

– Våra verksamheter kompletterar varandra bra och vi ser stora fördelar i att Lars Danils kommer att jobba vidare med oss. Sortimentet av tillbehör så väl som agenturerna för Xanté digitaltryck, Cron CTP och ECRM passar utmärkt ihop med våra sortiment, vilket blir stor nytta för våra respektive kunder, berättar Jarl.

– Det här passar mig perfekt! Jag har känt för en sådan här lösning en längre tid och vi har verkligen hittat ett stort antal gemensamma nämnare. Söderqvist vänder sig till rätt kundunderlag för de här agenturerna och tillbehörssidan blir enormt stark, menar Lars Danils.

Lars Söderqvist ser stora fördelar i att mer kompletta kunna möta upp mellansegmentet på marknaden.

– Att kunna möta upp med ett komplett sortiment av förbrukningmaterial och mindre digitala maskiner, inte minst för kuverttryck, har stått högt på listan. Därför är den här lösningen mycket bra.

PÅ BILD: Jarl Söderqvist, Lars Danils och Lars Söderqvist.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: