Utse de bästa kreativa idéerna

Sappi släpper nu namnen på de sex som nominerats till den tolfte upplagan av Ideas that matter-tävlingen. Två vinnare kommer att utses genom publik röstning på Sappis webbplats.

– Alla bidrag visar på den passion som formgivarna har, både i fråga om ämnesområde och om den kreativa ingång de använt sig av för att kommunicera genom tryck, säger Sophie de Guignard, chef för Marketing Initiatives hos Sappi.

Två vinnare har redan utsetts av Sappi och ytterligare två vinnare utifrån sex nominerade bidrag kommer att utses av folkets röst i början av december. De nominerade bidragen är:

• Stefanie Jagschitz – Say no to poor and diseased, Nein zu Arm und Krank

• Pascal Krenn – No forest, no animals, Bund Deutscher Tierfreunde

• Koen Lamberecht – Frank & Linda, 60 years marriage, Vlaamse Alzheimerliga

• Koen Lamberecht – Louis 3,2 kg – 48 cm – 30 years to live, MUCO association

• Marie Reichl – Everyone deserves a second chance, Garbarage upcycling design

• Danielle Schaffelaars – Borst BAAN, Kenniscentrum Borstvoeding

Vill du se alla bidrag, rösta eller läsa mer om tävlingen kan du gå till Sappis tävlingssajt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: