Skrivare för grafiska formgivare

PUBLICERAD: 6 december 2011
UPPDATERAD: 6 december

Xerox Phaser 7800 är en ny färglaserskrivare som har stöd för professionell färghantering och som klarar papper upp till 350 gram.

Enligt Xerox har den nya skrivaren verktyg för färgkvalitet, flexibilitet vid mediehantering och ett stort urval av professionella efterbehandlingsalternativ. Upplösningen är på 1200 x 2400 dpi. Utskriftshastigheten är på upp till 45 sidor per minut.

Skrivaren klarar papperstjocklekar från 75 till 350 gram. Automatiska dubbelsidiga utskrifter på media upp till 256 gram är standard och påverkar inte utskriftshastigheten. Som tillval finns Extra Heavy Duty Media Kit som möjliggör automatiska dubbelsidiga utskrifter på vanligt och kundanpassat media i vikter upp till 300 gram.

Maskinen är även utrustad med Phaser Meter Colour Measurement Device från X-Rite. Det är ett verktyg som används för att kontrollera färgåtergivningen för varje utskrift. Xerox Phaser 7800 has licensierats enligt industristandarden Pantone Matching System och har stöd för Adobe PostScript 3.

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper