Arkitektkopia vill förenkla för utställare

Mässmontrar och andra exponeringslösningar kräver ofta personliga möten med en designer och flera turer fram och tillbaka. Ett arbete som ofta är både kostsamt och tidsödande. Arkitektkopia vill förenkla detta arbete med sin nya tjänst Monterdesign online.

Hela arbetet sköts via webben. Kunden fyller i ett kontaktformulär med önskemål, viktig basinformation och laddar upp logotyper och andra underlag. En professionell designer tar sedan vid och gör ett tredimensionellt förslag som gås igenom med kunden i ett webbmöte. Förändringar och tillägg görs direkt i mötet.

– Behövs det bokar vi ett ytterligare webbmöte, men i många fall kan vi klara hela arbetet redan första gången”, berättar Sonny Forsgren, designer på Arkitektkopia.

– Vi har från början ett strukturerat underlag att arbeta utifrån, vilket spar mycket tid. För kunden innebär det att hela arbetet kan skötas bekvämt från skrivbordet. När vi är överens har kunden tydliga 3D-skisser på montern, en specifikation på vad som ingår och en offert på att bygga den – direkt i datorn. Dessutom kan vi även ta hand om transport, uppsättning, nedtagning och lagring, om kunden önskar det, förklarar Sonny.

– Monterdesign online är ett exempel på tjänster som flyttar fysiska möten och arbete till molnet. Vi på arkitektkopia utvecklar idag flera nya applikationer för företagens marknadsavdelningar och byggindustrin som effektiviserar arbetet och ger betydande besparingar, säger Lars Franzén, vd på Arkitektkopia.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: